Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Лъки-95 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Лъки-95 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
1

Работих във фирма Лъки95,собственост на г-н Сергей Петков,точно 33 дни.Занимава се с проектиране и изграждане на панаирни щандове и бунгала.Намира се в гр.Пловдив,точно срещу CASA DE CUBA.Напуснах понеже ми каза,че излизам в неплатен отпуск за неопределен срок от време - нямах време да го чакам,защото имах нужда от пари,както всеки нормален човек и реших да си търся друга работа.Това се случи преди 4 месеца.Към днешна дата все още не съм получила една стотинка от обещаното ми възнаграждение - засипваше ме с лъжи в началото,а сега просто се крие.Да не говорим,че дължи пари на почти всеки свой бивш работник,доколкото знам,разбира се.Да не говорим за останалите,уж дребни недоразумения,които се отразяват единствено и само на джоба на служителя - искаше да карам служебната кола,иначе съм щяла да си плащам пътните,когато ми се налага да хдоя някъде - до такава кола така и не се добрах,понеже винаги беше заета от колегите,които все пак товареха конструкциите за щандовете на нея,и аз си плащах пътните.Даде ми служебен телефон на втората седмица,като през това време аз бях говорила от личния си такъв с негови клиенти и сътрудници,по негови дела,и когато напуснах,той ми каза,че ако съм говорила с някой от фирмения мобилен,щял да ми удържи сумата от заплатата.Не съм взимала обедни почивки,оставала съм и по 12 часа на работа,когато се е "налагало".Тези часове не ми бяха заплатени.Когато имаше по-малко работа,караша колегите ми да му вършат работа в новата му къща - да чистят,да мъкнат торби с цимент,плочки и какво ли не.
Изобщо няма да коментирам за износените материали,които пробутва за нови на клиентите си и оправдава високите си цени с тях.
Подадох жалба в Инспекция по труда,смятам и да го осъдя.
Знае,че ще го съдя и продължава да се крие,за да не ми даде смешните 400 !!! лв,които ми дължи,кара си новата Тойота и угажда на младата си жена в новата им къща.
Ха сега идете да работите там !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?