Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"СТИЛЕТ" ООД - Интериорни и блиндирани врати /img/frontend/nomap.png"

"СТИЛЕТ" ООД - Интериорни и блиндирани врати

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ВРАТИ ТАКА И НЕ ДОСТАВИХА В ОБЕЩАНИЯ ОТ НОВИЯ ДОГОВОР СРОК!!!

Наглостта обаче продължава и засилва в нас убеждението, че подобни действия са ненаказуеми в държавата ни. Появява се и ново действащо лице на име Милен Николов, който се оказва управител на фирмата, а не подвизаващата се като такава Стамболова?!

На 06 август 2009г., получихме Нотариална покана, с която фирма Стилет ни "уведомяват, че поради виновно наше отношение - недопускане на служители за вземане на размери с цел изработка и доставка на 2 броя интериорни врати????? са поставени в ситуация на невиновни невъзможност за изпълнение на горепосочения договор, поради който да считаме, че същия е развален"????

За който не е чел внимателно:

1.

Фирма идва у Вас за вземане на размери с цел изработка на интериорни врати
2.

Не доставя вратите навреме според уговорката
3.

Монтира вратите по безобразен начин и с множество дефекти
4.

Въпреки любезната покана да вземат отношение по проблема фирмата не предприема нищо, а на всичко отгоре служителите им се държат нагло и невъзмутимо Ви обясняват, че можете да се оплачете на "арменския поп"
5.

"Управителката" твърди, че не Ви познава; отрича да има фактура; лъже, че не познава монтажистите...и т.н
6.

След посещение в офиса им обаче тя Ви предлага да подпишем нов договор, с изричната уговорка да изработят в рамките на една седмица нови врати, които Вие да си вземете от офиса им
7.

Вратите изобщо не идват, но ден след посещението на офиса им пред дома Ви се изсипват въпросните работници, които "не работят за фирмата", но странно защо идват да видят "какъв е проблема" .

Какъв е извода?

Стилет ООД ни уведомяват нотариално заверено, че служители, които "не съществуват" не са допуснати да вземат мерки, КОИТО ВЕЧЕ СА ВЗЕЛИ, за врати, които ОТДАВНА СА ДОСТАВИЛИ.


клиент

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИТЕ с фирма "СТИЛЕТ" ООД - Интериорни и блиндирани врати с адрес ГР.СОФИЯ.
Ще пропуснем огромната част от одисеята обвързваща ни с въпросната фирма "СТИЛЕТ" ООД - Интериорни и блиндирани врати и лицето Светлана Стамболова и ще наблегна на най-важните неща:

- При всяко едно посещение от служители на фирмата "СТИЛЕТ" ООД - Интериорни и блиндирани врати се е налагало да ги чакаме с повече от 4-5 часа въпреки изричните уговорки.
- Въпреки изричната уговорка фирма "СТИЛЕТ" ООД - Интериорни и блиндирани врати ни докараха вратата с едноседмично закъснение.

- На следващия ден вече на светло (вратите бяха монтирани вечерта) видяхме, че една от вратите има дефект, но решихме да си спестим главоболията и да не контактуваме с фирма "СТИЛЕТ" ООД

- Когато констатирахме обаче по-късно през деня, че вратата и по-дълга от нужното и не се затваря се обадихме на управителката на фирма "СТИЛЕТ" ООД Светлана Стамболова за да я уведомим и да помолим някой да дойде, да види и да вземе някакви мерки.
- След едноседмично очакване някой да вземе отношение и да се появи се обадихме отново на управителката Светлана Стамболова, която заяви, че праща хора....след няколко часа и неявяването на нейните служители отново се свързахме с нея, след което си изключи телефона (който е изключен до ден днешен)
Наложи се да ги чакаме до 21.30ч.?!
Накрая ни се обади Светльо - служител във фирмата, като ни запита защо не търсим него лично?? и ни обясни следното:
- "Не се правете на много отворени, защото нито имате някакъв документ, нито нищо и по никакъв начин не можете да докажете, че вратите са от нас"?!?
На следващия ден ги посетихме в магазина им - управителката на фирмата Светлана Стамболова не прояви желание да се появи.

Но наглостта им не спря до тук. При посещение на обект в същата кооперация (където веднъж вече счупиха една врата) за да оправят кривите си врати - същия този служител и колегата му заявили,че - "Повече няма да работим с тях, защото се държаха арогантно и ни заплашваха".

Ако арогантност е да си търсиш правата и да се разкрещиш, когато отсрещната страна нехае един месец, извива ти ръцете и най-нагло ти показва, че като клиент си безпомощен - наистина сме били арогантни!

ТАКА ЛИ СЕ ПРАВИ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ, госпожо Светлана Стамболова от фирма "СТИЛЕТ" ООД - Интериорни и блиндирани врати ?!?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?