Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Международен институт за устойчиво развитие и регионално планиране ООД /img/frontend/nomap.png"

Международен институт за устойчиво развитие и регионално планиране ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 21 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 21


бивш служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
5

Учуден съм от мненията на някои писачи, чието ниво е толкова ниско, че да се възползват от лични трагедии, за да отправят критика. Защо не напишете, как докато шефката имаше тежък финансов за нея период вие си получавахте заплатите, че без нейна насока и професионална помощ - вие сте за никъде, че няма проект, който някой да е правил без тя да му го измисли. защо не се оплакват тези, които са подреждали дрехите, ами тези -госпожо василева като Вас, дето си чоплехте семки на клавиатурата по време на работа и не си миехте чашите? Защото Блага ви защитаваше, но истината е че тя когато поиска може да е шеф на ниво, когато поиска може да работи - ито експертно, когато се налага може да ходи и да чисти по вас -служителите. Защо не се оплаква -Петър, Анита -които помагаха за дрехите, а вие-дето взимахте седемстотин лева заплата, за да работите на частно и на други места. Защо не напишете как Валентина Василева обърка и замалко да провали четири проекта, как заедно с приятелката си - си въртяхте проекти на частно и си взимахте добри заплати? Неее - не го пишете. Най-лесно е да нападате този дето ви даваше заплата и то за какво - за това че е имал тежък период. Но аз винаги съм предипреждавал управителката, защото тя е добър човек - че е прекалено добра с хората - и ето вие го доказвате. Вашите твърдения са лъжа и аз знам, че управителката едва ли ще се развълнува от тях, развълнувах се аз, защото познавам фирмата, познавам управителката, знам откъде са започнали и се възхищавам на това което правят. Знам и едно- едва ли тя има време да Ви чете глупостите, и едва ли това което пишете е истина. Аз по хавлия пред клиенти не съм я виждал. Но едно е сигурно - по хавлия или облечена- тя е много по-секси отколкото кльощавите чирузи, които наема -знаеш кого имам предвид Послепис - хич и няма да занимавам управителя с твоите писания -едва ли някой ги чете.


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Уважаеми колеги, които изписвате мнението си -позволете ми като човек, който е вече на солидна възраст да ви разясня, че работата по проекти е много благородна, но много натоварваща също. Тя изисква хора с много хъс, познания в много области и най вече готови да приемат факта, че работата в която някой помага на българи е често неблагодарна, нередовна и нископлатена. Склонна съм да приема негодуванието на някои от Вас, но познавам лично собствениците и повярайте ми, че по-енергични, позитивни и най-вече социално настроени хора не съм срещаба скоро. Обучавала съм стажанти в института - и да Ви кажа има както много свестни деца, така и такива, които идват съкратени от разни кол центрове с претенции за суми, които по никакъв начин не биха могли поне частично да изработят за тази фирма. Аз съм от по-старата генерация - и към момента съм обучила поне десете стажанта -честно - едва от един чух думата благодаря. Но това , защото нещата в България станаха пошли - хората са претенциозни, но добрите специалисти познават експертите в института и обичат да работят с тях. Жалко е, че нивото на изказ е толкова махленско в коментарите на някои от Вас - колежке Василева- аз управител по хавлия не съм виждала, но и да го видя -едва ли бих го написала тук. Това смятам е сайт, който реално трябва да показва каква е дейността на фирмата, какви са ценностите и политиките. Вие го обръщате на махленска приказка, коят едва ли ще помогне на ммладите. Аз лично смятам, че човек трябва да види нещата сам и да ги прецени. Нали знаете -на някои хора, гроздето като е им е високо им става кисело. Аз досега не съм била глобявана, а предвид стила Ви на изказване -ми е ясно, защо вие сте била, ако въобще някой ви е глобявал. Работното време е гъвкаво, хората са толерантни към служителите, работи се много -но който иска да работи наистина -не се плаши. Възможности за повишения има. Относно приказките за шефката - нама да коментирам нищо друго- бих казала само, че е много умна и начетена за младостта си - може би талантът й гения не могат да разберат хора, които не са мислили идеи за проекти. Адамата определено има идеи, има възможности, талантлива е и много красива, така че мога да й пожелая късмет в социалната й кауза да помага на българите.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Смешници като тези отдавана не бях виждала. Хора, това е пародия на фирма, още по-малко на някакъв си там институт! Не се лъжете! Бях на интервю с т.н "Управителка", която има нужда от сериозна пихиатрична помощ, напълно неадекватна мацка. Не знам колко служители имат, но със сигурност не функционират като нормална организация.
Не си губете времето, т.н "стажантски програми" не са нищо повече от експоатация на студентски труд за смешни парички. За жалост това е поредната фирма, която си позволява да го прави ....


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не се занимавайте с тази фирма, нищо при тях не е действително. Прилагам кореспонденцията ми с тях по имейл-а, коята възникна по повод покана за интервю:
"Когато дойдох вчера (13.08.) в 18,50ч. нямаше никой! Вратата беше заключена, а на телефона не отговаряше никой!
Не знам какви сте вие, но никоя уважаваща себе си фирма не би изпратила покана за интервю по пощата, а още по-малко да няма никой в уречения ден и час.
Явно сте поредната шарлатанска компания в България!
-------- Оригинално писмо --------
От: Iliana Krastanova
Относно: Re: покана за интервю
Изпратено на: Четвъртък, 2010, Август 12 16:14:45 EEST
Поради допусната техническа грешка - внасяме уточнение -поканен/а сте на интервю утре - 13 август в посочения час.
2010/8/12 Iliana Krastanova <[email protected]>
УВАЖАЕМА Г-ЖО,
Бихме желали да Ви уведомим, че интервютата за сътрудници/стажанти в отдел Човешки ресурси (отдел Обучения) са определени за четвъртък (13.08.2010 г.). Очакваме Ви в офисът на ул. Хубча 22, ЖК Красно Село (двете къщи срещу клуба на СДС) в 18,50. В случай, че желаете да промените времето за провеждане на интервю за същия ден, моля да се свържете с мен на: тел. 02/9530047.
Благодарим Ви за проявения интерес към позицията: Николай Пухалев
Личен Асистент на Управителя
Международен институт за устойчиво развитие и регионално планиране"


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Исках само да попитам, къде мога да намеря телефони за контакти с този институт, тъй като в интернет търсих много, но и страницата им не се отваря. Исках да разбера повече за стажантските позиции и дали наистина са на половин работен ден, защото съм студент и не мога да си позволя да работя повече. Имам един телефон за връзка: 9530047, от 3 дни звъня, но никой не ми вдига телефона, а понякога дава заето. Можете ли да ми кажете техни действителни контакти? Благодаря предварително.


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
0

Абсолютно подкрепям нението на Василева по-долу. Искам само да допълня нещо, което мен ме потресе, това е липсата на каквато и да е организация на работата и хаосът, който създава "шефката" в офиса. Отношението към служетулите е отвратително и заплатите са унизитено ниски. Има и други по-фрапиращи неща, но няма да ги напиша тук.
 


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
-5

Голям смях са последните 3 мнения. Дори не знам откъде да започна...Международен е института доколкото обединява родата на собствениците от Велинград и София. Брюксел и насън не са го виждали. Толкова добри професионалисти са, че живеят в офиса и се разхождат по хавлии пред служителите и клиентите. Изключително некоректни и към едните, и към другите. Откровено лъжат като обещават шеметна кариера и едва ли не да те пратят в Европейския парламент, а като дойде ред за заплата се чудят за какво да те глобят. Проекти се пишат на конвейр - с копи пейст, само и само да се вземат парите на клиентите, без изобщо да се съобразяват с техните потребности и евентуално възможностите за осъществяване на тези проекти. Предпочитат да наемат студенти и ги използват като "момче за всичко", в това число и да им местят багажите и да им подреждат гардеробите с дрехи. Трудовите договори, както вече някой е казал, са на минимална заплата и всички, които работят там, са технически секретари. Осигуровките закъсняват, ако изобщо ги внесат. Интриги има само и единствено, защото се подклаждат от шефката, която като усети, че хората започват да работят в екип и се погаждат, плюва зад гърбовете им. Наистина се случва да попаднат свестни хора и добри професионалисти там, но, слава богу, много бързо виждат за какво иде реч и бързо си обират крушите. Мога още мнооого да говоря по темата, но дори не си струва да си губя времето с тоя "институт". А, и между другото - има още десетина фирми, ЦПО-та, фондации и сдружения, регистрирани на тяхно име, така че много внимавайте!


настоящ служител

-44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Международния Институт е място ,където човек може да научи много , както за правилата и изискванията при изготвяне на всякакви видове проекти , така и за взаимоотношенията между колегите при работа в екип.Между служителите има кадри с богат опит по европейските програми има и млади и по-неопитни , които се обучават под тяхното ръководство.Заплатите са съобразени с икономическата обстановка в страната и кризата , която е повсеместна и обхванала всички икономически отрасли.Разбира се в екипа има и колеги които вместо да се обучават и вървят напред, интригантстват и не си вършат съвестно работата, но те скоро виждат че това не е тяхното място и напускат. Истинско удоволствие е да се работи в института стига човек да намери призванието си там.


настоящ служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-1
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Смятам, че в международния институт е невероятно. Отношенията са много коректни, работи се по най-разнообразни проекти, а хората които ръководят фирмата са опитни и отлични професионалисти.При нас действително има млади хора, които се обучават по стажантски програми, но част от тях израстват като експерти и техните възнаграждения по нищо не се отличават от средните за страната. Ценното е ,че в института се срещат поколения- млади хора и опитни кадри, инвестира се много в обучението и развитието на персонала, а в тази криза най-важното е, че никога не са заббавили заплатите. Да понякога е натоварено, но хората които работят са информирани предварително. Трябва да уважаваме работодатели като тях, които развиват своя персонал и предлагат възмоности както на по-възрастни, така и на по-млади кадри. Институтът навсякъде по обявите за кадри зе обявява за равнопоставеност по всякакъв признак и там различията наистина се уважават. Например в института много се ценят двама служители, които са от Македония, имаха и стажантка от Италия. Работи се по много и интересни проекти, а хората, обичат своята работа. Никога не са оставили служител,без да му изплатят възнаграждание, но проблемът е че ръководството е много доверчиво. Много експерти, които работеха злоупотребиха с тяхоното доверие - но се надявам да продължават да се грижат за нас, така както и преди.


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не ходете там! Трудовите договори не са коректни, липсват осигурителни вноски. Заплатата е ниска, а обещанията - високи.Всичко е извън представите за "Международен институт..." Това значи - сериозна фирма. В същност нещата са по- различни - частна фирма, където организацията няма нищо общо със законовите разпоредби.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?