Подробна оценка от Иванела Илиева
Ужас, дрегите които пишат, че всичко е наред, лъжат. Тук вече се намесва и прокуратурата. Тя г-жа Белухова, знае много добре защо. Лъже и мами на всяка крачка. Нека някой ми оспори условията на труд особено тоалетните. Лакомията за пари ще я доведе до лош изход. То не бяха баща, сестра ти, зет ти и т.н. в ГДД.Да ама всеки стои и мълчи, е това е сивата икономика в Б-я. Но аз няма да и простя. Тя мн добре знае коя съм и как действам. Окови мила и това е за тебе.
Подробна оценка от Мира
Белухова, влез поне веднъж с името си да пишеш.
Или викаш сама да си се хвалиш не е много добре.
Съществува ли ти още измислесния институт? Отдвна трябваше да е закрит.
Подробна оценка от Ваня Вълчева
какви глупости , какъв институт , какви заплати от 1200 лв. тези които са писали мненията са накарани , много лоши условия на труд , нехигенични помещения за работа , работа по 10-12 часа на ден , заплащане не-повече от 550-600 лева и се чака от 18-22 часа да си получиш парите и то не всичките
Подробна оценка от Лили
Забравих да кажа на г-жа Василева и нейната поддръжничка,че наименованието на института не е длъжно да бъде обвързано с дейността му въпреки, че програма "ФАР" има за цел да подпомогне страни от Източна Европа- та се нарича "международна".Та не си водете погрешни изводи.Въпросната институция може да се нарече и" средновековна "за България, относно навлизането и използването на методи и доходи от по-цивилизовани страни и богати страни,като тези които ни подпомагат,за аборигени-българи(без препратка за определено лице).А тяхната цел я потърсете,може би, в географията.Не го приемайте лично :) Просто мнение :)
Подробна оценка от Лили
Хора,не знам какво толкоз не ви допада?!?Моето мнение е,че са ми разяснили откровено колко,за колко и за какво ще работя.И не го казвам за това,че в момента работя в института.Да,още съм прясна там(само от седмица),все още не познавам всички от колектива-кой какъв е по характер,но за момента ходя с удоволствие на работа.А вие,с негативното мнение,може би не сте работили в наистина интригантска,слабо-платена работа така,че да търчите в градушка с полуотворени обувки,за да занесете на шефката якето на баща й,че "отлитал" на север :) сега ми е смешно,но тогава ми се плачеше.Шефката,поне за момента е печена,а и не е длъжна да ме държи на работа,за която тепърва се обучавам и да ми плаща 1000 лева.А за Василева,не знам какво е искала да каже- че са я карали да се къпе със шефката или да се разхожда по халат?!? :D След първата заплата ще си кажа отново мнението.А кой както си реши :) успех
Подробна оценка от Ивайло
Здравейте. И аз кандидатствах за стаж. Нямах конкретни очаквания, но получих ясна и точна информация относно това, което ми предстои, възнаграждението, потенциала за развитие. Не ми загубиха времето, не ми спестиха информация - оценявам, че подборът, който беше проведен беше на ниво. Иначе - Мартине, като ти гледам правописа - и аз не бих те наела. Надявам, се че работодателя чете тези писма, за да прочете, че младите хора в България имат полза от стажантски програми и имат нужда от подкрепата на работодателите. Всеки сам определя приоритетите в живота си. Когато нямаш опит, но имаш големи амбиции, без покритие - тогава не търси стаж, а богато гадже. Хареса ми офиса, хареса ми локацията, хареса ми откровенното отношение. С удоволствие бих се присъединил към екипа на тази фирма.
Подробна оценка от Martin
Кандидатствах за стаж в здружение "Привент".
Заплата 120лв. на месец за 8ч. работен ден. Ако са ви много, може и на 4ч. да работите.
Успех на всички с търсенето на работа!
Подробна оценка от Сиси
Здравейте. Искам да споделя приятното впечатление, което ми направиха в тази фирма. Кандидатствах за стажант. Условията на работа са много добри, там работят и утвърдени специалисти. Те работят по много европейски проекти -считам, че има какво да се научи при тях. Освен това управителката коментира с мен ясно и точно условията и възможностите за работа, възнагражденията. работи се на договори - трудови и граждански, и макар, че някои от възнагражданията не са от най-високите - за сектора социални дейности са отлични. Пожелавам успех на тези млади и амбициозни хора и се радвам, че все още има работодатели, които са готови да дадат шанс на младите специалисти да работят по специалонстта. Има фирми, които често наемат младите специалисти като офис сътрудници или секретари - но освен да пренасяме кафета и да вдигаме телефони - не научаваме нищо друго. А парите -не винаги правят човек щастлив. Офисът им е в хубав двор -приятно и топло е, управителката е усмихната и приветлива, така че оценявам средата като благоприятна за развитие. Разбрах, че активно работят с държавната администрация за отчитане на проекти и се радвам, че инвестират в младите хора и социалните дейности. Разбрах, че разкриват много работни места в изостанали региони, а не търсят само печалбата тук в София. Поздравявам ги.
Подробна оценка от Аделина Иванова
Колеги, и аз работих известно време в института, и по-точно в сдружението. Преди това работих в една фирма, занимавах се с деца от улицата. Аз лично получавах много добра заплата, като се има предвид социалната дейност и факта, че в сдруженията вече средствата за специалисти все не достигет. Но от това страдат децата в България и самотните и хората с увреждания, на които Блага винаги е помагала. Напуснах - със съгласието на работодателя. Всичики възнаграждения ми бяха изплатени коректно, макар че преди да изляза ползвах и отпуск, освен това не срещнах никакви проблеми. Опитът ми беше ценен, с част от колегите се разбирах много добре. Атмосферата на работа е отлична. Мога да кажа, че даже в някои отношения много либерална. Например, аз имах колежка, която пътуваше - Блага никога не е правила проблем -кога идва, закъснява ли или не. Въбоще тук се цени -работата да е свършена. Нямах много опит в проекти, но работата при тях е различна. Те разделят служителите - има такива ,които се налага често да пътуват и такива, които стоят повече в офиса. Не съм срещала проблеми -за изследвания да изляза, да си свърша работа. Но като всички началници и те не обичат да се злоупотребява с доверието им. Иначе, това което пишете за Блага е вярно. Аз никога не съм виждала такъв началник - не парадира с позицция, работи най-много от всички. Те всъщност началниците са двама- има и съдружник, Иво, но той идва за по час - на разходка, задава по един два въпроса. Това момиче определено знае много, и работи много - пожелавам им късмет. Аз знам, че Блага подари няколко проекта - на общини и на училища - за някои въобще не са й плащали- тя е много добър и открит човек. За мен престоя там е полезен. Но се изисква да имате опит с документация. Много е отговорно. Ако нямаш опит и колугите ти са заети - е много трудно. Знам, че всяка седмица Блага ни събираше на оперативки - и има хора, които си помагат и нещата се научават по-бързо. Ако обаче те сложат до кофти колежка, която не иска да ти помага е неприятно. Друго, което ме впечатли, е доверието и позитивизма, който шефката внася. Не знам сега дали има някой да й помага в управлението- трудно е сама -а имат много амбициозни проекти. Старят се да си запазват хората - нас на обяд ни хранеха с огромни пици - всеки ден почти. Има добри условия и за работа - добро работно време, хубави компютри, за някои от служителите карти, телефони, и други придобивки. Нужно е търпение -ако човек се докаже и се развива там - съм сигурна, че условията ще са добри. Имат два офиса в центъра - на мен ми бяха много удобни. Има тераси, имахме право на почивки.
Подробна оценка от Petia Ivanova
За жалост за много малко успях да се докосна до тази фирма, всеки различно я е нарекъл....но не нарочно, така се стекаха обстоятелствата. Прочетох много коментари, но милите където са оплюли шефката много жалко за тях....със сигурност нямат деца и не знаят кво е сама жена с малко дете да се оправя в големия град от който не е....много жалко как не сте помислили, че някой ден и вие за жалост ще имате деца и може да не попаднете на човека и да сте в същото положение...Горко на такива злобари, защото всичко се връща...Блага е страхотно силна млада жена! И аз съм възхитена как на такава крехка възраст е постигнала толкова, колкото сигурно никой от Вас, които сте я оплюли не е...Тя няма и 30 г., а бачка най-много от всички и ви е изкарвала със сигурност парите, които вие не сте можели, защото не сте имали нейните знания по всичко...че е имало такива, които само си пушет цигарите и още ги има, но тя верно е добра и ги трае....а ина4е претендират за големи заплати, които никога не са взимали ама знаят да говорят, защото не знаят кво е да изкараш 1 000 лв. ама да бачкаш, за да ги изкараш, да няма сън, няма ядене, няма делник, няма празник....Дейността на фирмата е страхотна, адски благородна и евала, че все още има и такива хора, като Блага, които работят за това, в сферата на социалните услуги малко се захващат, да няма как там да има много пари...но това, че си помогнал е по-велико от някакви си книжки, които доста от вас и не знаят как да ги употребят пълноценно..например с нищо да създадеш нещо! Жалко е наистина, че попадат там и злобни хора, които рушат имиджа на фирмата, създават интриги, защото са абсолютни комлексари.., които не ги взимат в лъскавите фирми и почват да оплюват другите, не виждайки себе си. Жалко, че Блага ги трае, като се опитва да им даде шанс, да им помогне, но кой ли го оценява. Жалко че и аз самата се подхлъзнах от това, някакви си интриги тъпи, но то всичко се връща...на тоя свят....Блага си е блага, дошла си е с името...ако беше алчна щеше да и личи по външния вид...нямаше да се слива с тълпата като скромна, нормална, обикновена жена, тя дори и не се държи като шефка, а като ваш колега...Ще се опитам да продължа да имам допир до фирмата и с каквото мога да бъда полезна, ще го направя, с кеф за тях!
Комплексари, които да оплюват винаги ще има...жалко за Вас!