Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Диневи Груп /img/frontend/nomap.png"

Диневи Груп

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ КАТО АНОНИМЕН И ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ! АЗ СЪМ РЕНИ ,ЗА КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ПОМИЯ ,БЕЗ В ТОВА ДА ИМА И ГРАМ ИСТИНА! А  СЛУЖИТЕЛЯТ ,КОЙТО  Е ИМАЛ СМЕЛОСТТА ДА НАПИШЕ ТАКИВА ЛЪЖИ , НЕКА ДА ИМА И ДОБЛЕСТТА ДА ИЗЛЕЗЕ В ПРОСТРАНСТВАТА С ИМЕ И ВРЕМЕ ПО КОЕТО ТВЪРДИ ЧЕ Е РАБОТИЛ БЕЗ ДОГОВОР! ТВЪРДЯ, ЧЕ ПОДОБНО НЕЩО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО! ДОКАТО ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА ТЛЕЯТ В ДУШИТЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ- СТРАНАТА НИ ЩЕ Е В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ!


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

От опитът ми с работодаля "Диневи Груп" мога да заключа , че са некоректни.Работих 4 месеца в техен хотел и при започване на работа предполагах ,че след като са известни бизнесмени с много фирми най-малкото ще осигуряват трудови договори на служители те си.Дадох необходимите трудови документи за регистриране на трудов договор и започнах да работа на постоянна длъжност в целогодишен хотел( както ми бе обещано). След време попитах моята пряка управителка за трудовата ми книжка и договор.Нейните отговори няколко месеца бяха следните: Рени( по онова време счетоводителка на хотела) има много работа ;Рени я боли глава;Рени не е пила още кафе:Рени има лични проблеми и т.н.Когато трудовите ми отношения с хотела приключиха ми върнаха документите без да са попълнени и ми заявиха ,че трудов договор съм нямала и най-добре да се махам и да не си мисля ,че мога да направя нещо. Не ми бе платен никакав отпуск. В последствие разбрах ,че още 4-5 души от персонала са нямали договори.Когато моя колежка забременя нашата пряка управителка я "посъветва" да напусне ,защото в хотела няма работа за бременни.Момичето напусна, не е нужно да казвам ,че и тя нямаше трудов договор. Заплащането не бе добро ,но за сметка на това бе в пряка зависимост от духовното и емоционално разположение на Рени.Не смятам ,че признак на уважение е да се гавриш и да лъжеш персонала.Нека първо фирмата плаща осигуровки и тогава да коментираме фирмена сигурност.Местоположението бе добро, а колегите млади и разбрани.Понеже смятам че работната среда зависи най-вече от колегите и теб самият ,то за мен бе добра.Потенциал за развитие аз не видях. Привилегиите за обикновения човек се изразяваха в това да се любува на пиротехническите ефекти на фойеверките, ами че къде ще видиш толкова безплатна бира и кебапчета под националния трибагреник.И ако това не е привилегия.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?