Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Building Arch & Design Ltd /img/frontend/nomap.png"

Building Arch & Design Ltd

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Нищо грешно няма описано до тук. Офиса се намира в идеалния център, състой се от два апартамента, зимата не може да се регулира отоплението, изпуквате от жега, лятото ако имате климатик добре, ако не отново жега. Колегите са единственото което е добро там. Заплатите не мислете, че ще ги получавате редовно. Все пак много се радвам, че се махнах когато ги бавеха "само" месец и малко. Следенето и забележките са на "високо" ниво. Следи се много! (с програми през сървъра). Мислете добре преди да се вържете и вие!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Една уважаваща себе си фирма, опитваща се да поддържа имидж на добронамерена и загрижена за своите служители, която обаче на 99% се отклонява от "правия път" и си действа, както Й скимне. Ръловодството претендира за лоялност към персонала, но аз от личен опит оставам с други впечатления по някои точки.
Работната атмосфера в самия екип на различните отдели е горе-долу на ниво (само ако тийм лидера обаче съумява да контролира положението и е достатъчно добре обучен, както и ако има съответните умения необходими на един здравомислещ и психологически стабилен ръководител да управлява "сбраните" в екипа хора, защото много неща зависят от заемащият тази длъжност и стреса на тези позиции съответно е доста сериозен, повярвайте ми:)....)
Трудовият климат обаче е нарушен до голяма степен от самият климат в помещенията - доста е задушно и некомфортно, много хора събрани в твърде недостатъчно перострорни помещения и стаи. Нужно е да се осигури по-здравословен трудов процес.
Заплащането е твърде субективно и нерегламентирано с доста големи закъснения от порядака на 3 месеца и това е от самото създаване на фирмата.
Осихгуряването не е върху пълната работна заплата, може би затова екипите са основно от млади хора, главно студенти.
Наблюдава се текучество на персонала и няма големи възможности за развитие, дори никакви (най-високото израстване в йерархията е до лидер на отдел - само по един на тийм, или заместник такъв...а май някой беше описал по-подробно условията за това по-долу)
Колегите са готини - ако това ви изчерпва изискванията към желаната работа, там сте ОК. Аз лично имам доста по-големи амбиции, търсейкли подходящата длъжност и организация.
Успех и помислете добре преди да отидете там.


настоящ служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Building Arch & Design Ltd е проектантско бюро. В него работят около 30 човека. Офисът е апартамент .

За развитие дума не може да става.

В обявата пише работа в екип но това е една голяма измислица.
Сигурно не е нужно да казвам, че осигуряването не е на пълната заплата. Когато коментирахме заплатата на интервюто шефът каза че "това били 1 пари които нямало смисъл да се плащат на държавата..."
Но сега излиза , че това е една голяма грешка която съм допуснал , защото сега немога да докажа, че трябва да получажам тези пари. А да неговорим , че заплатите се плащат със 3 месеца назад и то на части.
Когато отидете там ще ви бъдат обещани 1 пари, а ще получавате други(по-малко)
Аз така и не видях бонуси също.
Офиса се наблюдава от програма кои колко работи в кабинета на шефа. Това не е с цел вътрешна сигурност, а да не би да не си гледате в монитора или да сърфираш в нета.
Сроковете които се дават за изпьлнение на задачите са много кратки, въпреки че не е толкова спешно, няма да имате минутка спокойно време и ще сте подложени на напрежение от страна на работодателя .
Работи се с голямо количество пиратски софтуер (Photoshop, Cinema(независимо че е има лицензно копие)), AutoCAD , или по точно няма легален софтуер.
Интернет във фирмата могат да ползват всички но си го плащаш на час но на много по висока цена.
Възможност за обучение във фирмата няма. Трябва да сте вече експерт.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?