Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Явлена - Стара Загора ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Стара Загора, бул. ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 144&markers=Стара Загора, бул. ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 144

Явлена - Стара Загора ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
2

Фирмата е малка за града. Реално там отивате на няколко интервюта с куп хора, които се опитват да ви преценят, но не успяват.

Според мен е изключително несериозно да не се заплаща заплата за труда, който така или иначе вършиш като обогатяваш най - вече базата им данни. Изискванията за брокер са меко казани огромни, за които не получаваш нищо.
Социални придобивки - НЯМА, няма да има. Пестят се ресурси за всичко.

Атмосферата в офиса е ужасна. Всяка сутрин започват с оперативка на която повечето пъти най - безцеремонно се крещи - уважение няма да получите ако не познавате някой голям потенциален клиент. Управителката и една от брокерките явно имат лични негодувания, защото всеки път създават напрежение в офиса от конфликтите помежду си.

Мениджърския екип за града не става. Няма никакъв подход към служителите и към проблемите, единствената цел на главни брокери и управител е да печелят пари от всичко като се отнасят изключително немърливо към мениджърските си задължения.

Прехвърлят се задачи между отделите и клиенти, които са с ниски доходи.

В тази фирма може да се изградиш професионално само ако се самонаучиш, помощ от никой не се получава, винаги нямат време за теб.
Хората, които работят на заплати също се оплакват, че възнаграждението е ниско за град в ТОП 3 за страната.

Добрите страни са, че научаваш много законодателни казуси ако можеш да слушаш внимателно и стажът в голяма фирма е предимство.


шубе го/я е и не казва!

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Никога не се захващайте с тази фирма! Мизерно заплащане (ако има начин и мине - дори няма да ви платят), няма договори, никакво уважение към хората, ако можеш, трябва да работиш денонощно. Фирмата се управлява от хора, които абсолютно нищо не разбират и нямат елементарно отношение към служителите си, но на обещания и думи са много силни в началото!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?