Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Пикант /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
3

За фирмата могат да се кажат много неща и добри и лоши.Аз лично напуснах защото ми писна да ме правят на луд, да бачкам по 12 13 ,а понякога и повече часове и да не ми се плаща , да ме ръководят хора сас средно образование и с големи претенции (нищо лично Пешо :).Иначе като цяло фирмата е стабилна продуктите са качествени (на фона на боклуците които се продават в бг),по голямата част от работниците са перфектно обучени и си знаят работата , технолозите са на ниво.Проблемни са работното време(лятото от 4:00-12:00 и от 12:00-докато има работа :)), ниското заплащане(средно 400 чисто осигуровки на минимална заплата ) и понякога лошото отношение на ръководния персонал.Транспорт също няма осигурен (като изключим първа смяна стига да не живееш в аспарухово щото до там буса не ходи)и всеки се оправя както може.Организацията също куца.Всеки е началник като почнеш от Сл.Атанасов през Св.Петров до тъпите търговски представители.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Там до скоро се подвизаваще един чичо Петьо -ама какво стана така и не се разбра -хвана пътя:)За тая фирма може мноо да се пише и все лоши работи!Така е -но него пражи персонала ,а управителя който е сляп за мноооооо неща.Въобще много неща куцат там-осигуровки-на минималната заплата,работно време-направо -денонощно ,няма празник -няма делник -трябва да си там -подарък една кайма :)6 -дневна работна седмица,транспорт -сам се оправяш по тоя въпрос,режат те от заплатата и какви ли не още работи !!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?