Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Богдан мебел /img/frontend/nomap.png"

Богдан мебел

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бъдещите клиенти, които не са имали взаимоотношения с Богдан мебел, нека бъдат много внимателни, защото фирмата е меко казано некоректна. Собственика и Мишо Стаевски, когато ви обещава нещо е трудно да се прецени лъжите или истините са повече


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

уважаеми читатели,
това е едно от най-неприятните места за работа град София.Собствениците са повече от кошмарни. там не не уважават, а напротив- мачкат те, независимо че вършиш работа за 100 човека.за тях, това да се изплащат заплати е противопоказано.обещават ти голяма заплата, накрая чакаш по 3 месеца и си взимаш само малка част от това, което ти се дължи, фирмата е пред фалит и не съветвам никой да започва там работа.осигуровки ядко се плащат.извънработно време не се заплаща,защото ти си длъжен да работиш 24 часа, ако не си с кола местоположението е недостъпно.няма никакви условия-зимата умиаш от студ, а лятото от жега,вповечето случаи, защото няма пари да се плати климатика.колегите са супер, но не започвайте рабнота там. въпреки доброто има на фимата и множеството публи4ни изяви на така '' уважаваната'' г-жа минкова, таи фирма не става за нищо!!!!!!!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?