Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

eDynamo /img/frontend/nomap.png"
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мартине, да, фалира - от ден за ден и накара служителите да подпишат документи със задна дата, като предизвестие....за съжаление, има хора и подписаха. За още по-голяма съжаление, има неизплатени заплати и бонуси и те никога няма да бъдат дадени. Тези хора са абсолютни измамници и продължават да кроят планове как да мамят, като сега искат да продадат тази фирма и после да си направят нова... Имат задължения над 10 000 лева, към хората, с които са работили!!!


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Фирмата фалира преди няколко дни.


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
2

Бивш служител съм и за съжалени продължавам да имам контакт с фирмата, тъй като се опитвам да си получа и взема парите от бонусните им системи. Заплатите бяха/са много ниски, като залъгваха служители и кандидати с бонусни системи....да, но парите не се дават! Т.е. уважение - никакво! Единственото добро, което може да се каже за фирмата е гъвкавото работно време, което предлагат. Фирмена сигурност - никаква! Осигуровки - на минимален праг за позицията. Съотношение работа / свободно време: кой както си реши, но после пак те прецакват с работа през почивните дни и неизплащане на парите. Потенциал за развитие: много много слабо. Местоположение: Лозенец, но транспорта е много ограничен и никакви опции да седнеш да обядваш някъде или да си свършиш лични ангажименти (макар че, това е много относително - говоря лично за себе си). Колеги: ами тук са на 4 тъй като колегите са точни, но при все тези кофти настроения във фирмата, всички само се оплакват, напускат не след дълго време и не може да се каже, че има стабилен колектив. Работна среда: никаква - всеки идва и си прави каквото иска... компютрите са под всякаква критика, бавни, слаби, а ако имаш проблем, трябва сам да си го отстраниш или да ходиш с личния си преносим компютър на работа.

Нещо важно: фирмата е малка - в момента са около 10 служетеля, но са с 4 'шефа'. Всеки един си измива ръцете с другия и никой не е на линия, когато имаш въпрос или молба. В моят случай в момента, единия ми казва, че другия бил обиден, третия не давал пари на втория, четвъртия не можел да каже нищо и т.н. ...

Крайно отрицателно и ниско мнение!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?