Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СПССТУР /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, и аз кандидатствах за управител на имоти на англ.граждани у нас. След като ми изпратиха въпросите на които трябваше да се отговори на английски по неясни причини аз им върнах отговорите прилежно написани на желаният от тях език, като сама ги бях превела и от тогава кореспонденцията прекъсна.Незнам какви са причините, но ако има и други такива като мен да пишат.Радвам се че не изпратих парите както бях решила да ползвам преводачката...........................


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте и от мен.Също съм поканена да продължа с новия тест за рабта - управител. Не мисля, че е задължително да се ползва посочения в писмата преводач срещу 25 лева. А и не това е, което ме смущава. По-скоро обезпокоителна е пълната липса на информация за посочената фирма - дейност, адрес и т.н. Комуникацията също ми се струва доста едностраннна - ел.поща. да, има посочен мобилен номер, но има и изрично подчертаване, че господата от фирмата са много заети и не е твърде удобно да бъдат обезпокоявани. Но нали все пак вече имат офис, техн.сътрудник, счетоводител...Моля, ако някой знае нещо повече да пише !!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Преди време кандидатствах за работа като управител на имоти на английски граждани в България. Обявата важеше за всички градове в страната, получих мейл от работодателя и тест, който да попълня. Близо месец след това отново получих мейл, към който бяха прикрепени няколко писма - пълно описание на работата, нов тест и т.н. Това което ме озадачи и ме накара да пиша тук е факта, че кандидатите ще бъдат одобрени единствено по теста, чийто въпроси са просто абсурдни, освен това трябва да преведеш 25 лв. за преводачка, тъй като английския не е задължителен но при подписването на договора щяло да трябва да си поговорим и с англичаните, които иначе са ни одобрили. И като капак на всичко - сам заплащаш пътните си разходи, сметките на имотите и те после ти ги превеждат по сметка....Незнам дали ме разбрахте, защото и на мен не ми е съвсем ясно....Търсих информация в интернет за фирмата, както и за посочените лица....но не открих нищо. Ако някой е кандидатствал на подобна позиция и има повече информация,моля да сподели!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?