Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Елтара ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Елтара ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Фирма Елтара ЕООД, или помещаващата се в Центъра на Пловдив ( ''Отец Паисий" 2, ет. 2) Коникс Груп е фирма без никакви бизнес традиции. Управителят Красимир Колев Коничев е човек лишен от всякакво чувство за достойнство и чест. Докато работих при него виждах как системно унижава хората, които работят или са работили за него. Случаите на неизплатени задължения също бяха многобройни. Забелязах множество нередности при управлението на фирмата, а именно : липса на реално счетоводство, фалщиви проекти с цел измама, укриване на доходи и т.н.
Условията за работа бяха добри (офиса, местоположението, колегите). Отношението на управителя, обаче беше изключително некоректно и арогантно. След напускането ми не ми беше изплатена цялата сума за заплата, тъй като той ме осигуряваше на минимума. След като му казах, че ще си търся правата той започна да ме заплашва, очевидно от страх, че знам твърде много. (Имам копие от фалшива данъчна декларация, както и касови ордери, където е описана реалната сума на заплатата ми, с подпис и печат от управителя)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?