Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Нариа /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-2
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Фирма "Нария" е поредната фирма на Николай Велинов. Предишните му български фирми "Артио" и "Виста 95" фалирали и още една австрийска фирма също фалирала, с много дългове към банки, и ощетени служители, наети външни хора и много др.
Николай Велинов твърди че е архитект завършил в Австрия, работил там, но няма печат, ако започнеш да говориш с него по- задълбочено професионално много бързо може да се види че няма нищо общо с тази професия. Твърди и разказва, че е участвал в изготвянето на големи проекти, но не си личи. На пръв поглед готин човек, но всъщност е много високомерен с голямо самочувствие, с което успява да намери клиенти.
Използва печата на австрийски архитект, който не е виждал нито един чертеж подпечатан с неговия печат.
Работи със съмнителни инвеститори, които не плащат проектите, съответно не се плаща и на инженерите, които се сменят като носни кърпички. След няколко неплатени обекта се скарва с настоящите си инженери и така не се чувства длъжен да им плати. Намира нови жертви и продължава схемата.
Служителите си ги експлоатира максимално. Редовно се работи до късно, редовно има неяснота в задачките. Доста често обижда и унижава служителите си. Кординацията и мениджмънта му е доста хаотичени, това често води до неприятни ситуации.
Фирмата е малка и се налага да се правят неща от които нямаш и представа какво да правиш, но това няма значение, трябва да се направи.
Осигуряването е на минимума и останалите пари се дават на ръка. Заплащането не е нищо особенно. Ако се скарате, а това е честа практика, ще бъдете ощетен и унижен.
Заплащане - средно
Уважение - средно
Привилегии - рядко
Натоварване - непропорционално, или много натоварено или почти никакво
Потенциал - няма
Възможност за развите - няма
Местоположение - добро
Колеги - добри
Работна среда - добра

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?