Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

NAI Procon /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-13 от общо 13


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
4
Работна среда
-5

Васил Петров, недей да заблуждаваш хората, а първо поработи там месец-два, пък пак ще говорим.

Понеже гледам, че ще почваш като market research да те светна за позицията и фирмата като цяло:

1. Първата лъжа, която шефа на фирмата Яни Стоименов ти е казал е, че ще има обучение. Такова никога няма да получиш.

2. Фирмата няма своя собствена база данни, нито пък каквато и да е официална статистика - ще ти се налага да крадеш в буквалния смисъл на думата проучвания публикувани на сайтовете на фирми като Colliers, Forton, MBL. След като ги изплагиатстваш брутално, Яни Стоименов ще ги подписва и ще ги праща към клиентите.

3. Когато правиш проучване ще получиш като първоначална информация едва няколко снимки - въз основа на които ще трябва да си изсмучеш от пръстите и да изплагиатстваш около 40-50 стр. писмен материал. Честито.

4. За риска, който поемаш по този начин, няма да получиш дори потупване по рамото. Точно обратното - г-н Стоименов ще ти крещи, че "ннищо не си свършил", само и само за да не ти даде процент от комисионната впоследствие, какъвто процент ти се полага.

5. Заплатата отдавна не е много добра. Беше много добра, като стартираше фирмата. Сега заплатата е смешна, освен ако не си студент без никакъв друг избор. Отделно трябва да добавиш факта, че не се изплаща редовно и се бави. Ако не се харесваш на шефовете - Яни Стоименов и Адриана Петкова - въобще няма и да вземеш заплата.

6. Фирмата понастоящем съществува просто на хартия. Служители няма. Текучеството от началото на 2008 е огромно и сега са останали само един-двама на по няколко месеца. Като се усетят и те бягат.

7. Почти всички клиенти на фирмата или са прекратили договорите си или съдят фирмата за неизпълнени задължения. Питай г-н Стоименов какво става с моловете в Плевен, Габрово, офиса на Бунтовник и т.н., които "уж щеше да напълни"?

8. Отношението към служителите на фирмата е обидно. Яни Стоименов няма качествата на ръководител, не умее да сплотява екипа и да го ръководи, не умее да поддържа отношенията с клиентите и на неизбежните провали отговаря по един начин - с крясъци по служителите си. Ежедневно.

9. Фирмата води двойно счетоводство и осигурява служителите си на минимална заплата, за да "спестява" от осигуровки. Нарушенията във фирмата "плачат" за проверка от специализираните органи.

10. Накрая, когато ти писне, и решиш да си тръгнеш, двамата гении - Яни и Адриана скалъпват някаква история, че всъщност не си си вършил работата и те са те били изгонили. Тази история се тиражира пред "зайците" като теб за всички десетки служители, които са минали през тази фирма. Сам си прави изводите.

11. Извънреден труд никога няма да ти се плати под каквато и да е форма.

12. Вероятно ще ти удържат от заплатата и ще ти я намалят, защото Яни не може да си покрива лизинговите вноски по изплащането на джипа, и е на мнение, че може да ги изплаща с безпричинни удръжки от заплатата на служителите.

13. Чакай малко, най-хубавото тепърва предстои. Когато отидеш да си вземеш парите за неползваната отпуска, ще ти бъдат показани фалшифицирани молби за отпуска от твое име, на които някой е подправял подписа ти. Само и само да не вземеш някой заслужено изработен лев.

14. На усмивките на Адриана не вярвай. Фалш и лицемерие са. Питай някой от по-старите колеги - те ще ти обяснят за какво става въпрос.

Да ти разказвам ли още? Само питай, до утре мога да ти говоря за нередностите и безобразията в тази фирма.

P.S. Всъщност, честно казано, мнението ти малко ме съмнява - в смисъл подозирам, че не си никакъв Васил Петров, а си самия Яни Стоименов, който както винаги копнее за малко безплатна реклама. Той е царя на безплатните неща. Ако е така, значи работата наистина е станала много жалка. Ако бъркам - тогава приятелю, гледай да се измъкнеш колкото се може по-бързо от тази дупка, защото ще те експлоатират като роб без капчица уважение към труда ти.

Успех ти желая!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз лично ще започна работа в Проконл Има отлични условия за работа и много добра заплата.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Zdraveite, kandidatstvah za rabota vav firmata i mi predlojiha da zapochna obache mnogo se kolebaja. Obeshtavat golemi bonusi, obache mi se struva malko sumnitelno, zashtoto э досяь vidjah samo 1 momiche slujitel a v sushtoto vreme firmata ima 2-ma shefa??? Njakoi bil li e tam? Molja, spodelete kak stojat neshtata, za da znaja dali vaobshte da zapochvam.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?