Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

NAI Procon /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 13 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 13


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

 
Една интересна новина за фирмата - вече не е част от веригата на NAI, на официалната страница на NAI Global е посочено, че представителят за България вече е друг, явно на чужденците им е писнало да търпят високомерното и арогантно отношение на българските "шефове" и са ги изхвърлили.
Сайтът на Прокон също е затворен - само адреси се виждат - явно Яни се е уплашил да не го съдят за злоупотреба със запазена марка. Както и да е, имайте предвид, че компанията вече не е част от световната верига, така че да не се излъжете, ако случайно попаднете там на интервю за работа. :-)
Напълно подкрепям меннието на "някой_си" по-долу, само да добавя, че ако работите там, освен като момче/момиче за всичко, ще ви се наложи да се работите и като психотерапевт (заради изблиците на Яни).
Г-н/г-жо Осман, моля да споделите каква услуга сте ползвали в тази фирма, за да ви разкажа, откъде са крали ноу-хау-то и как са ви надписали цената. :-)


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

Колко хора работят там бе, г-жо или г-не Осман? Май още са си двама шефове и един служител "специалист по всичко" - вдигане на телефона, посрещане на гости, правене на кафе, маркет рисърч, брокерство, правене на оферти и какво ли още не...
Преди години работеха повече хора, но след като ги удари кризата текучеството стана огромно и фирмата за няколко месеца буквално се разпадна. Затвориха и офиса в Лозенец.
На никой не препоръчвам да започва работа там, нищо добро не го чака.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много хора работят в тази фирма, явно уволнените пишат не-истини. Аз съм доволно от обслужването като клиент.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абе той човекът и космически кораб да кара ако иска, ако така си избива по-добре комплексите, ама да не лъже работниците. Да караш хората да ти работят без трудов договор, да им бавиш заплати или въобще да не плащаш, да погазваш трудовото законодателство, да истеризираш с и без повод - абе извинявай, ама си е жалка работа в 21 в. в държава от ЕС.
Работодателите, които не са проумели тази простичка истина, свършват не на Малдивите, а в с. Долно Нанагорнище. Образно казано, де. ;-) Ти ако знаеш Яни от доста време, то си наясно докъде доведе фирмичката. А той, че няма да се спре - няма да се спре - за справка питай финансовият директор на Адрес защо го изгониха на времето от холдинга и за какви злоупотреби ставаше въпрос.
Да, такива хора не се спират, ама за щастие времето на дребните мошеници отминава. А иначе този сайт е прекрасен - не за уронване на престижа, а именно за да се предупредят заблудените хора да не си губят времето с фирми-еднодневки.
 


клиент

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
0

Абе хора до там ли стигнахте да гледате кой с ква правописна грешка кво е написал, я се огледайте криза е няма работа каде ще работите и кви пари очаквате. В цял свят огромни корпораций фалират и оставят десетки хиляди без работа. Не може да очаквате да получавате големи пари като по цял ден почти нищо не вършите, не че сте виновни вие де, но не можете да очаквате сигурна и доходна работа в тези времена.Тази фирма при нормални условя можеше да постигне доста голям напредък и всички вие щяхте да сте доста доволни и въобще нямаше да се занимавате да пишете по форумите на кой колко вноски му оставали за Q7 цата и за ваши сведения Яни Стоименов още си я кара само дето не знам май не е бежава и няма да го засечете в градския транспорт, а по пътя за Созопол.Човека си е подсигурил нещата, като всеки трезво мислещ човек е съкратил персонала до минимум в условие на финансова криза.А и защо не пробвате в някоя друга брокерска фирма там ще има много работа и много пари. Хора осъзнайте се време е да смените занаята не ,че имате някъв избор де. Не знам аз съм чел доста мнения за доста фирми в този сайт и като цяло останах с впечатлението, че тук не се дава толкова информация за фирмите а по-скоро мнения на уволнени целящи да уронят престижа на фирмата от която са били уволнени или напуснали поради други неприятни обстоятелства. Както и да е мисълта ми беше, че като не ви харесва едно работно място насочете се към друго. Има си jobs.bg и така нататъка само не забравяйте, че фирмите са малко , а напливът от работна ръка е огромен и вероятноста да ви и изберат за кандидат е 1 на 1000 ако ще и да имате стаж в брокерска компания на wall street. В побечето случаи работодателите преглеждат най-много 15 cv та останалите 985 знаете каде отиват. Еми успех. Иначе Яни го познавам добре човека не се занимава с бизнес от вчера и няма и да спре.


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Беше зле докато аз бях там, сега разбирам, че е още по-зле. Кофти шефове, ниски и на всичкото отгоре забавени заплати, работна атмосфера с постоянно напрежение и стрес, заради изкукалите шефове... Абе пълен смях е тази фирмичка, ако някой мисли да почва там - НЕ си го причинявайте.
П.С.: Давам висока оценка само за бившите колеги, които отдавна са се спасили - кой където намери... :) :) :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До ръководството на фирмата, криещо се зад никовете "иванова" и "Наталия Райкова": Недейте да се излагате така. Личи си от кой са писани мненията - еднотипни хвалебствия, измислени имена, никакви данни по същество, да не говорим, че мненията ви са пуснати в рамките на 2 часа в един и същ ден. Пак ви казвам - не се излагайте. Това ли са вече задачите след оперативката в понеделник - да писателстваме по форумите? Ех, криза, криза... Сега няколко съвета от мен:
Първо, като искате да вдигнете рейтинга на фирмата, слагайте оценка "+", а не "-", както правите сега. Второ, зарежете го тоя рефрен "изгонен заради кражба", че наистина станахте смешни. При положение, че персоналът във фирмата дори и в най-добрите времена никога не е надвишавал 7-8 човека барабар със секретарката, напусналите хора за периода 2007 - 2008 са около 35 човека. Всички те ли са крали? Всички те ли са изгонени? Смятали ли сте какъв е процента текучество? 300-400% годишно? Това нормално ли е? Трето, па вземете се ограмотете малко, не ви отива на шефските позиции да пишете неграмотно - пише се "счетовоДство" и "Осъдила", а не "счетовоТство" и "Усъдила" :-) (това за "иванова")
"Иванова", "Райкова" (или по-скоро мили бивши шефове), за ваша информация, ще ви подскажа малко:
Когато един бивш колега предизвика проверка от Инспекция по труда относно това, че доста служители работят без трудови договори, знаете ли какво стана? Всички без трудови договори се изнесоха от офиса "заради спешни срещи" под страх от уволнение, а данни даваха само по-старите служители с договори. После Яни Стоименов получи поредната си истерична криза и половин час крещя по служителите защо въобще били отворили вратата на инспекторите.
Служител с име "Наталия Райкова" никога не е имало във фирмата. Камо ли пък брокер. Камо ли пък от 5 години насам. Камо ли пък на 60 години. Боже, откъде ги измисляте тези глупости?
Наистина имаше една служителка (със съвсем различно име), която работеше от години в счетоводството на фирмата и въртеше счетоводството на 4 фирми на шефовете и за награда я принудиха да напусне, защото се била превърнала "в скъпоплатен куриер" (цитирам думи на любимата ти г-жа Петкова към един от брокерите - отделен е въпроса колко е етично да се говори по този начин зад гърба на лоялен служител). Жената си тръгна със сълзи на очи и като капак шефовете пуснаха клюката, че била "изнасяла информация". А то всичко беше заради заплатата...
"Райкова", политиката на фирмата беше да не се наемат брокери над 35 години. Единственото изключение, което е правено някога, е за един англичанин, който напусна след няколко седмици. Сещай се защо... Недейте да се оплитате в лъжи - жалко и нелепо е.
А сега, "Иванова" и "Райкова", да ви поставя и няколко въпроса за домашно:
- "Иванова", като си от "доста време" на работа - това доста време колко е? 2 седмици? 2 месеца? Или лъжеш, или "големия" ти трудов стаж е най-много от май месец насам. Щото доколкото разбрах през месец май 2009 г. последната служителка от "главния" офис на бул. България ви е вързала хубава тенекия - изчезнала завинаги от работа, без дори да ви се обади, точно след получаване на закъснялата си (за кой ли път) заплата. Хак да ви е - поне старите колеги хубаво ви се посмяхме, като се събрахме на по биричка.
- "Иванова", като си на трудов договор - на реална заплата ли те осигуряват? В тази фирма вярно са "много стриктни" - само дето осигуряват на минимална заплата. Ако въобще имаш договор, де.
- "Райкова", я разкажи малко за комисионните - взимаш ли ги? Знаеш ли защо си тръгнаха старите брокери? Защото Яни и Адриана редовно ги прецакваха с комисионните. Схемите бяха две: 1. нещата тръгнат към сделка, някой от тях двамата се присламчи на срещата с клиента и после не ти се плаща, защото ти били "помагали" и 2. Не ти се плаща въобще, защото уж клиентът бавел плащането към фирмата (което обикновено не беше вярно).
- Продадохте ли мебелите от офиса на ул. Мизия? Един хубав ден на Яни Стоименов му дойде гениална идея - понеже ще се мести в по-евтин офис на бул. България, дай да продадем старите офис мебели на цена като за нови. Постави задачата на всички брокери, че даже сложи и срок за изпълнение. Беше сложил цена дори и на телефонните кабели и кабелите за интернета. А сега, де? Как се продават стари трошки на цена като за нови от магазина? Как да продадеш кабелите на интернета??? Боже, какъв смях беше. И всеки ден - крясъци и истерии, защо не са продадени мебелите. "Иванова", кажи ми, продадохте ли си мебелите? :-)
- Да ми кажете, фирмата като е за бизнес имоти, защо на главната им уеб-страница се мъдрят разни бутикови къщички и ваканционни комплекси, които преди година-две въобще нямаше и да бъдат поети за работа? Къде са им бизнес проектите? Къде са моловете, търговските центрове, офис-сградите? Фирмата въобще има ли поне един значим и голям успешно реализиран проект в бизнес имотите? На този въпрос не се мъчете да отговаряте, питайте недоволните клиенти...
- И един последен въпрос към Яни - пич, какво стана с Кю седмицата? Онова бежавото джипче дето го взе впоследствие - нещо много дамско, много мижаво ми се вижда. Я не се прави и си извади една карта за градския транспорт! То май само това ти остава след като разсипа една иначе обещаваща фирма...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всичко, написано от Kandidat, който е започнал темата е истина. Увъртат относно заплащане, трудов договор, осигуровки. Първо казват едно, после друго и се опитват да ви притискат. Свряни са в едно тясно помещение двама управители без персонал :). Не си губете времето, не си струва дори и да сте в безизходица, защото в един момент е много вероятно да се окаже, че сте работили съвестно, а няма изобщо да ви платят или ще ви излъжат с парите!
П.П. Мога да се обзаложа, че долните положителни мнения са фалшиви и са написани от самите шефове :))).


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казвам се Наталия Райкова и съм на 60 години.Никога не съм се притеснявал да назовавам нещата с истинските им имена, и както виждате не се крия под имена като”Бивш служител” или „Кандидат за работа”.
Явно този маниер на анонимно клеветене не e отмрял със социализма.
Работя с г-жа Петкова повече от 5 година и бих казала в атмосфера на разбирателство и колегиалност.
В фирмата печеля много добре, дори при последната ми сделка ме поощриха с допълнителна премия.
Явно младите и са мързеливи и злобни.
БЪДЕТЕ ДОБРОНАМЕРЕНИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ЗА ДА УСПЯВАТЕ!!!
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Казаните неща за фирмата са пълни глупости.
Аз работя в тази фирма от доста време и мога да кажа само добри неща, явно в тази страна е пълно с злобари и некъдърници.То и за това държавата ни е на това дередже.
Относно колегите и шефовете мога да споделя , че атмосферата в офиса е творческа и много коректна, аз лично съм на трудов договор и знам от счетовотството, че тези неща са много стриктни в тази фирма.
Имам подозренията , че долните глупости са написани  от изгонен служител.Изгонен поради уличаване в кражба и дисциплинарно е бил уволнен. Фирмата го е усъдила и затова злобее.
Много са низки и просташки тези коментари и както и АБСОЛЮТНО НЕ ВЯРНИ!!!
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?