Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Дагер инженеринг ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Дагер инженеринг ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Принудена съм да отговоря на коментара от 01.04.2014 , защото е написан по начин , който подвежда кой е истинският му автор . Този /тази / , който го е писал явно е лишен от доблест и насочва вниманието в погрешна посока . Знаем , кой винаги постъпваше подло и се криеше зад чуждите гърбове. А и когато пишеш в публичното пространство , не е зле да си усъвършенстваш правописа и да изразяваш добре мисълта си . Който /от фирмата / чете моят коментар , ще се сети коя съм . Не исках да оставям такъв , защото си тръгнах крайно огорчена от въпросната фирма и е под моето достойнство да разказвам какво и кога се е случвало .
Всичко на този свят се връща рано , или късно и най - вече несправедливостите от позицията на силата / ако разбирате какво имам предвид /, надменността и високомерието .
Е ,  Г-жо Управител, нали се сетихте коя съм и чий е коментарът от 01.04.2014  ?!


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

Извинявай "Деси",но освен мен друга от дълго време там нямаше. Имаше една възрастна дама която препускаше като кон  и другата жена,която можеше да се каже,че работи там беше дъщерята на управителката ииии ;) интересното е,че тя се казва Деси ;). Всъщност тя не работеше там а просто идваше да види Мамааа ;). Това което казвам е истината и има доста свидетели на нейните изблици на нервност и високомерие. 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!Работя във тази фирма от доста време и шефката е много коректна към мен!Заплащането е добро!Работата е разнообразна за мен!Най-важното за мен е да се развивам във фирма "ДАГЕР ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД" и всичко да е коректно!


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-5

Работих в тази фирма доста време,но това ми костваше много нерви и сълзи. Свидетели са не само бившите ми колеги, но и клиенти на фирмата. Управителката е човек, който обича да мачка и манипулира.Тя е от хората,които са забравили от къде са тръгнали. Обикновен човек видял малко повече пари и си вирнал носа. Разбирам да се държи лошо с подчинените си,но да се държи високомерно и с клиентите си ....... от това само губи,но то си е за нейна сметка. Съответно това рефлектира разбира се върху служителите във фирмата, които масово са принудени да напускат... Там ти се набива в тъпата / по нейно мнение/ глава, че за нищо не ставаш и трябва да си благодарен, че ти дава такава заплата. Заплата,която е почти на нивото на заплатите в другите фирми. Да не кажа, че дори и по-ниска. Уважение - никакво. Ти си човек от простолюдието / от където е и тя / , който за нищо не става, но те те държи във фирмата от СЪЖАЛЕНИЕ... Привилегии - :) сълзи. За сега фирмата е сигурна, но с това си държание управителката ще губи както клиенти, така и външни инвеститори. Съотношение работа / свободно време - НИКАКВО. Подписваш договор за 8 часов работен ден, но .... всеки ден ти се повтаря, че си на ненормиран работен ден-нещо за което не получаваш компенсации върху заплатата си. Потенциал за развитие - никакъв. Искаш да се развиваш - не ти позволяват, защото ако повишиш квалификацията си с някой курс ще трябва да ти плащат повече... Колегите - ами нямам думи за това,защото имаше голяма текучество. Работната среда - хаос и интриганство.
Помислете добре преди да започнете работа там.
Успех от мен! :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?