Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интер-Глас /img/frontend/nomap.png"

Интер-Глас

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
0

Шуро-баджанащина


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И съпругът ми работеше там.Той е на същото мнение.Използваха го като роб,след това го принудиха да напусне .


бивш служител

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
0
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-2

Заплащането наистина е добро във фирмата, но само на някои от работещите. Особено ако си подмазвач, лицемер и доносчик ще ти плащат повече от работещите, дори и нищо да не вършиш по цял ден. Управителя на фирмата г-н И....нов е от хората които са непостоянни. Веднъж може да си най добрият за него , а в следващият момент си пълен некъдърник.В голям минус за самият него са Комплексите, които никога може би няма да го напуснат. Ако си купи нещо-то ще е най доброто, най голямото ,,просто най, най най. В главата му само мутри и ченгета.Явно в миналото си е мечтал да е като лошите момчета.Той е от хората на които всичко им се е случвало в живота. Понякога в стремежа си да изглежда интересен , говори такива глупости , че колегите със месеци го коментират и му се присмиват. Просто той е човека АЗ-/най големия, най великия, най компетентния, най,най,най.
Уважение м/у колегите е на ниво, с изключение на може би 2-3 човека , които никой във фирмата не уважава , но им се налага да работят с тях.
Привилегии ?????? Абсолютно никъкви. Излизането на полагаем платен отпуск от 10дни се счита за привилегия. Ако обаче си от хората които /Като се спъне шефа падам аз/ там нещата са други. Работата във фирмата ти е гарантирана , ако си мълчиш, не се обаждаш много , и ако си от Онея хора описани по горе.Потенциал за развитие-- никъкъв. Ако си работник- работник ще си останеш, ако си шофьор-шофьор си оставаш.Ако обаче дори и представа си си нямал преди да започнеш работа във фирмата , обаче постоянно четкаш шефа/ а той много обича това/ може и под управител да станеш. Работна среда ли ???? Много добра стига шефа да го няма. Не за друго, ами за това че като е там трябва всички да се съобразяват с настроението му. Способен е да дойде сутринта в 6.00часа , да се развика като падарин, и да ти развали настроението за целият ден.А това се случва много често.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?