Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЦУ на НАП /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моя много близка работи в ЦУ на НАП, поради което съм запознат добре с нещата, които се случват там. Добър замисъл, но лошо побългарено изпълнение. Голяма част от служителите там са връзкари, некомпетентни и излишни и това е така, защото една трета от дирекциите там са паразитни, голяма част от служителите са постъпили без конкурс - на основание лични връзки. Бюрокрацията там е уникална и щата непрекъснато расте, за сметка на служителите по офисите. Изобщо НАП все повече заприличва на идиот - огромна глава с хилаво телце. Заплатите там са доста добри,  премиите - също. А работата дефакто се извършва по офисите, с изключение на дейността по ревизии при особени случаи. Постовете са на квотен принцип от времето на тройната коалиция. Информационното обслужване е плачевно, но все още съществува поради факта, че външни фирми обслужват информаионните системи. Явно ръководството здраво се е окопало, но системата няма дълго да издържи без драстични промени и без смяна на яловите експерти със знаещи и можещи хора.


-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
1

Чести структурни промени,липсват разумни обяснения за това,липса на прозрачност,разговори,липса на сигурност.Много ра по обем работа,а в същото време огромни съкращения.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?