Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сабуей България /img/frontend/nomap.png"

Сабуей България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 28 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 28


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
0

Работих известно време на Златните и във Варна.
Аз съм студент и това беше варианта за лятото и после евентуално за семестъра (според тях е възможно).
Заплащането беше около 3 лв на час. По договор работиш 8 часа , на практика работиш по 10. Заплатата идваше на време и можеш да си сигурен, че ще ти платят (което е хубаво) освен ако не те глобят, както много обичат да правят...Уважение от МЕНИДЖЪРИТЕ - никакво, ти си само един работник а те са божества- винаги прави.(йерархията там е голяма т.е. те не са на върха)Ако мениджърите четат - МОЛЯ научете се да говорите спокойно, не си вирете носа, нормално е да ви гледат в очите а не "нещата" в носа. Хората са там да работят- вие също!
В обекта имаше постоянно напрежение, не толкова от клиентите, колкото от винаги нервните мениджъри. Гледах да отивам само за да си свърша работата , да се прибера, да си получавам паричките, но няма как да си спокоен ако се държат с теб като че ли нямаш достойнство.(Аз съм много спокоен, почти нищо не може да ме изнерви).Привилегиите ги оцених с -4 защото не знам какви бяха те. През 30минутната почивка на тези 10 часа имаш право на малък сандвич с шунка, салам или пуешко- но внимавай ако мениджъра те наблюдава колко салата си слагаш защото тя е златна! Ако имаш добри колеги и мениджърите ги няма можеш даже да си сложиш още едно парченце шунка! Освен ако някой от колегите не се стреми да стане и той мениджър - тогава ще те изпорти и ще те глобят за парченцето шунка!
БАКШИШИТЕ които на златните не са лоши- ако мениджъра е там ги слагаш в касата- те са на фирмата а не твои! Ако ги няма си ги прибираш но да знаете...това е кражба..На потенциал сложих 1 защото наистина ако работиш 2-3 години там ще те направят мениджър. Местоположението на всички обекти е добро- няма да се изгубиш и винаги ще има клиенти.Отношението на колегите е според късмета ти, но където бях аз имаше интриги, което допълнително натоварва.
В кухнята работиш със стари режещи машини на които съм се порязвал сума ти и пъти защото се разпадат.Много се държи на хигиената (това е супер тъй като се работи с храна) но всичко е недоизпипано, защото всичко се забърсва с едни и същи кърпи които са пълни с бактерии, колкото да изглежда чисто.

Успех на заинтересованите, ако сте по-издръжливи и не държите да изкарвате заплата съобразена с натовареността де..


клиент

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,толкова съм възмутена че чак и на мен ми се иска да изкажа мнение.
Преди около година и половина опитах за първи път от тези сандвичи и преди няколко дни се случи че пак си взех.Нямам думи,отвратителни,тройно по малко продукти се слагат и двойно по скъпи цени.За един най обикновен сандвич,ама наистина без екстри 4.68лв.Ако си беше както в началото,да съгласна съм,но уви както става всичко в. България-всяко чудо за три дни,под всякаква критика.Ужасно.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Отиваш  на работа с обещание за съобразено с твоята заетост работно време,а се оказва,че дори когато си почивка пак те викат на работа..Първия ден си общ работник един ти казва направи това другия ти казва - не е така,грешно е..всеки ти дава акъл независимо,че не е никакъв.Постоянно трябва да работиш,защото камерите те гледат..ако  се подпреш някъде-глоба..Имаш 30 мин почивка,която после трябва да отработиш.Никой не се съобразява с графика ти викат те когато на тях им е удобно..Не се захващайте..работата е много парите-малко..трябва да си чистач,мияч и какъв ли още не 


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Аз работя там почти година и съм доволен, колегите и мейнджърите са супер, правят ти графика според твоите нужди/особено ако си студент е много удобно-съобразяват се с лекции и изпити Заплатата ти е към 400-450лв различно, зависи колко си работил глобяват за нарушения но много рядко от порядъка на 5лв, освен ако не си сгафил нещо доста.Има си 30мин почивка на смяна,заплатите си идват на време на 10-то число заплата на 25-то число аванс/200лв/. Зимата като няя работа и имаш по-малко заработени часове заплатата ти е към 350-400лв, а през лятото може и да достигне 600-700лв защото има много работа,ако имаш и повече нощен труд заплатата ти е по висока съответно/за обектите, които работят 24 часа.Заплащането си е напълно нормално за такъв вид работа-правиш сандвичи, правиш заготовки за сандвичи, чистиш, подържаш хигиената в ресторанта и тнт...


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте всички. Искам да си изкажа мнението относно тази фирма и да препоръчам на всики, които мислят да започват работа там, да НЕ ГО правят!!!Изключително нелоялни към персонала си. Моята история беше само за един ден, но мисля, че си направих точна преценка за какво става въпрос! Дадоха ми скъсана униформа (ципа на панталона), която по моя преценка НЕ БЕШЕ ПРАНА от доста време. Уж въпросната мениджърка на име Рени ми каза, че ще ме обучава тя и ще ми обясни всичко кое какво е, всъщност ми помагаха колегите, които също бяха на обучение. Искам да подчертая, че на интервюто ми казаха, че ще получа около 400лв. заплата и ще работя 4,6 или 8 часа. Не ми казаха, че 30те минутки почивка не е включена в 8те часа работа. Казаха ми също, че ще ми вдигнат заплатата на 3лв на час до 1 седмица, защото трябвало да ме обучат два дена и след това ще поработя докато се науча на всичко и така. Отидох въпросния ден и разбрах от колегите, че всъщност някои от тях стоят вече месец и не са получили по 3лв. на час. Имаше лист с глоби на стената и там стана ясно, че всъщност постоянно се глобяват всички за глупости. Едното от момичетата беше получило заплата от 180лв. за целия месец, защото я бяха глобили за някакви глупости, които реално не са толкова големи грешки! Отделно трябва постоянно да вършиш някаква работа, защото камерите гледат и ако стоиш една минута без да чистиш или да правиш каквото и да било, ще бъдеш глобен!!! Мениджърката беше изключително изнервена и си го изкарваше на персонала, а повечето дори си бяха пуснали молба за напускане. И така схемата там е да държат хора, които да работят известно време и като получат СМЕШНАТА си заплата, която не стига за нищо, да подадат молба за напускане. Уважение няма никакво. И все пак, ако мислите да почвате работа там, трябва да нямате никакво себеуважение и да сте сигурни, че ще може да търпите да ви мачкат и да бачкате като роби за смешни пари. Работата е много! На мен ми казаха, че ще се работи само по 8 часа и няма по 6 или по 4 часа, а аз съм студентка и не ме устройва този вариант. Отделно има и нощни смени, които се карат от един човек и РЕАЛНО няма как да се справиш с работата, защото трябва да направиш всички заготовки и отделно да обслуждаш хората, които идват, а на това пиково място минават много хора. И от там идват многото глоби и на края на месеца, заплатата ти става 200-300лв. Не си заслужава! По-добре си намерете друга работа, защото ще останете наистина много разочаровани!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, предстои ми интервю за работа в тази фирма, но не като ресторантски служител, а като телефонен оператор на непълно работно време. Някой ако има представа как стоят нещата били споделил? Благодаря!


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
-4

Като бивш служител, мога да кажа, че това е едно от НАЙ-УЖАСНИТЕ места, на които изобщо съм опитвал да работя. Работил съм и в други франчайз вериги за бързо хранене - е повярвайте ми няма нищо общо... Ситуацията в Сабуей България е под всякаква критика! Да работиш там означава да си постоянно под напрежение, да си постоянно под обективите на камерите и знаеш перфектно, че във всеки един момент някои те гледа, и чака да ти напише поредната глоба, защото не си си завързал престилката както трябва, или шапката ти е накриво. Ужас просто ужас! Заплащането е меко казано МИЗЕРНО, за всичкия труд, които трябва да полагаш, и както казах като дойде момента да взимаш заплата, оставаш страшно разочерован от малоумните глоби и одръжки. Сега конкретно за ресторанта, в който аз работих, положението беше още по-зле... Работих там общо около 10 дни, от откриването на ресторанта, което включва няколко дневно носене на тежки витрини, хладилници и какво ли още не, и след това няколко дни в нормален режим на ресторанта. За тези 10 дни не, колкото и да не ви се вярва, не получих и 1ст. възнаграждение, понеже накрая реших да си тръгна, заради просто нечовешките условия на труд. Обяснението беше, че не съм имал договор за работа и нямало на какво отгоре да ми платят, но иначе в трудовата книжка си ми записаха, че съм работил при тях, на еди какво си заплащане, еди колко си дни... Просто ужасна фирма! Не съветвам никои, които си търси сериозна работа да се захваща със Сабуей - това е поредната организация дошла в България да печели луди пари за сметка на служителите си!!!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До "някой"
Не знам в кой събуей си бил, но аз съм работила там и поне в този в който бях условията изобщо не бяха такива каквито го описваш! Наистина почва се на 2.50, но след месец парите се вдигат, при нас има хора които според начина по който работят още на 2 месец ти направиха на 3 лева. Плюс това изобщо парите за "разход" не се оддържат от нашите заплати, единствено са ни глобявали ако касата не излезе с повече от 30 лева например. А относно почивките и това да идеш до тоалетна също не е истина, ходиш когато ти се наложи + това всеки има по 30 минути почивка на смяна. При нас дори се е случвало, когато няма работа да пуснат 1 човек да пуши ако иска. Имам приятели, които работят и в други обекти така че условията за които казах не са само при нас. Така че не слагай всички събуей под общ знаменател само защото в този в който си бил не ти е харесало. 


-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
5
Работна среда
0

 В момента работя в събуей. Заплаща се на час по 2.50. Което е мн малко и става още по-малко като получиш нищожни пари и ти кажат "в преразход на продукти сме". Ето пример как си хвърляте парите - килограм зеленчук, чистите и нарязвате, хвърляте гадните парчета и тн и от този килограм става около 850 грама заготовка. Ето ви 150 гр преразход. Общо взето правиш каквото ти кажат и глобяяват всички за това. За 3 седмичи са напуснали 10 човека - 3 доставчици и 7 бачкатори. Толкова е отвратително, че никой не иска да се задържа. Гърба те боле през цялото време. Рядко си намираш време да изпиеш една вода, а за тоалетна и дума да не става. Има няколко богоизбрани, които си клатят краката и когато затваряме 3-ма човека те си седят аз бачкам като луд, за да свърша и да си хвана градския, но ме задържат 5-10 мин и го изпускам. Те са с коли, а аз с кракомобила час-час и нещо се прибирам (около 12 и 30). Без значение дали си 4, 6 или 8 часа имаш някакъв мизерен сандвич от 15 см. Ако си гладен са ти нужни поне 3-4 такива, за да се наядеш. Единственото готино са КОЛЕГИТЕ. Поне повечето от тях, въпреки че не се задържат много много. Както вече написах нервите на 10 човека не издържаха и за седмици напуснаха. Първата седмица шевовете ти се усмихват, закачат се на шега, показват ти това онова и те питат само как си. Казваш си  баси яките шефове. Но след това стават зли и само те карат да бачкаш по-бързо при положение, че направо летиш, а и гърба те боли.
Моя съвет е бягайте далече! Питате защо търсят толкова мн хора - защото който може напуска. Постоянно напускат хора. И им завиждам. Ако искаш да напуснеш подаваш молба и те освобождават чак след месец или ако решат може и по-рано. По празниците -когато се плаща двойно- обикновено ти звънят 1 час преди работа за не идваш, понеже нямало клиенти, но тиси си направил планове за този ден поне преди седмица. Друг път ти звънят да идваш да бачкаш, защото имало прекалено мн хора. Пак си си направил планове. Винаги ги режа, но ми се цупят и си търсят как още да ти намалят заплатата.
Униформите пазят горещо. Наистина горещо. Веднъж когато се развали климатика бяхме буквално в ада. А и с толкова пещи наоколо сигурно беше поне 40 градуса. МУзиката е малоумна и е усилена. Тъпи мелодии ти се набиват в главата и после не можеш да ги изкараш.
Не си правете труда въбще да кандидаствате. Ще намерите само разочарование и ще си игубите времето!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Имам желание да кандидатствам, обаче ме спира това изречение в обявата:    "Заплащане обвързано с резултатите и личните постижения". 
 
Имам представа как е в други фирми, но да попитам в случая за какво се отнася. Има ли "твърда" заплата (пр. 600 лв, от която те глобяват за щяло и нещяло) или въобще няма твърда заплата (пр. почваш от нулата и накрая се преценя колко работа си свършил и колко сандвича е продал обекта - звучи тъпо, за да е истина, но в България всичко е възможно)?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?