Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Билд Комерс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Билд Комерс ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

По отношение на заплащането нещата стоят по следния начин - за да ти увеличат заплатата или трябва честичко да работиш в извънработно време или трябва да прецакваш колежките си като хем ги държиш настрана от същинската работа и хем с приказки манипулираш нещата!
Тази "фирма" и хората работещи там не заслужават никакво уважение - не може да обявиш че търсиш хора за работа, да наемеш такива,а в последствие да се окаже че не само че работодателя не им осигурява работа, ами допуска някои друг (в случая една лицемерна служителка) да изземва функциите му и да го води за носа!
Привилегии на това място ще имаш само ако си нещо повече от колежка за работодателя - разбирайте го във всеки един смисъл на казаното - за хора които умеят това горещо им препоръчвам ако им се удаде възможност да започнат работа там.
А за колегите и средата ще кажа - ако има нещо по-лошо от това шефа ти да има афинитет или мераци към теб които честичко да проявява на работното място, то това може само да бъде друга негова подчинена, която да се нарича негова приятелка. Такава служителка която зад гърба му да подронва репутацията му в очите на останалите хора във "фирмата", а спрямо човека който сметне за своя конкуренция (не уточнявам конкуренция в какво защото поведението и излиза извън рамките на поведението на колега и/или приятел) да се стреми всячески да се гаври с него, включително с желанието му за работа, труда му и добрите му намерения. И това работодателя го допуска!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?