Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ню Хърайзънс България /img/frontend/nomap.png"

Ню Хърайзънс България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
5

Относно коментарите на колегите или бивши такива, (защото има съмнение за това)!
Не мога да отрека, че заплащането в организацията, за която работя е на ниво, но смятам, че всичко се постига с упоритост! Аз работя от три години за New Horizons (CTEC-BG) и заплатата ми е увеличена със 70% от датата на постъпване. Това е нещо, което ми показва, че нещата се променят, стига да си упорит и да даваш всичко от себе си.
Ако някой се е чуваствал или се чувства неоценен, неуважен и пренебрегнат, то няма значение къде ще работи, все така ще се чувства. Всичко е до спихиката на човек и собственото самочувствие. Собствения ми опит показва и съм сигурна, че с отношението ми към колектива и управлението съм засвидетелствала собственото си уважение към тях и те към мен.
Относно привилегиите в нашата фирма: всеки отдел си има своето място, своите задължения, както е на всякъде по света.
Фирмена сигурност: Зад гърба ни стои достатъчно голям гигант, който да ни пази гърба. Тази фирма не може да рухне току-така...
Съотношение работа/ свободно време: Само в отдела, в който работя има извънредни часове работа, които са точно регламентирани! Сигурна съм, че хората, които са изказали мнението си преди мен, не са от същия отдел! Сигурна съм, че за да останеш да работиш след работно време, то или си некадърен - не успяваш да свършиш работата си на време, или не можеш да си прецениш приоритетите, което води до горното...
Ако в тази фирма няма потенциал за развитие.... :) Това е повече от смешно! Не е нужно фирмата да има 1000 служителя, за да се развиваш! Развитието на една личност не означава да стъпва по стълбичката секретарка, зам. шеф, шеф!
Местоположението е в Младост 1А. Близо до нас е огромен бизнес център. Оценката ми за местоположение е ниска, даже много ниска, просто защото живея в Овча Купел, но пак ходя с радост на работа!!!
Имам най-невероятните колеги! И... секретарката не е секретарка, а е мениджър отдел операции. Момичето се разви пред очите ми и смятам, че тя е човекът, който го заслужава. Относно отношенията им с управителя, това си е тяхна работа и не разбирам какво общо има това с работата и на кого и по какъв начин се е отразило???
Омръзна ми да коментирам ненамерили себе си нещастни хорица...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работната атмосфера е под всякаква критика - болни амбиции, постоянни манипулации - истински латиносериал. Жалко и посредствено изпълнение както на управителя, така и на подлогите-служители.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?