Здравейте, хора! Не пропускайте предоставената ви възможност! Не оставяйте късметът си! Нека не съжалявате след време за подминаването на този текст. Казвам се Димитър, на 39 г. от Карлово. Моят нюхт за сигурна печалба не ми изневери, когато ми се отдаде този невероятен шанс и сега боготворя този ден. След време, много от вас ще ме споменават с добро. Подробно описание за всичко, ще намерите в този сайт:
WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Допълнителни доходи, надомна работа, онлайн бизнес, работа по интернет
Много прости селяни,правят се на културни. За 2000 лв обуение и да не работи техниката и бъговете с лабовете. Направо нямам думи от отношението
Подробна оценка от Иван
Много прости селяни,правят се на културни а са на ниво 0.Не бих работил с тях
Подробна оценка от кандидат за работа
Споделете впечатления за условията на работа във фирмата към днешна дата
Подробна оценка от Нов
Нека не звучи като реклама, но фирмата е световен лидер!
Класация на 20-те най-добри компании, предлагащи курсове и обучения в сектора на ИТ публикува trainingindustry.com. Подредбата непрекъснато се мени, тъй като тя се определя от подадените от клиентите и потребителите предложения в класацията. В списъка фигурират Fast Lane Consulting and Education-САЩ, Learning at Cisco-САЩ, Citrix САЩ, SkillSoft САЩ, RedHat САЩ, IBM-САЩ, SAP Education-САЩ, New Horizons Computer Learning-САЩ, HP-САЩ, Pearson Learning Solutions САЩ, Microsoft-САЩ. От всички 20 класирани компании, 17 са от САЩ, две са индийски фирми и една – великобританска.
Списъкът "Топ 20" отличава водещите ИТ обучителни компании с високото качество на услугите и богати възможности. Първоначалната цел за публикуване на тази класация е да осигури на ръководителите от корпоративния, правителствения и обучителния сектор наръчник с висококвалифицирани, успешни и доказани партньори за обучения.
“Топ 20 компании от ИТ обучителния сектор за 2008 г.”
Aptech Global Learning Solutions Индия
RWD Technologies САЩ
SAP Education САЩ
SkillSoft САЩ
Toolwire, Inc. САЩ
Условията явно са се подобрили значително и сега много се кефя на фирмата.
Ню Хърайзънс България е приемник на дейността на CTEC-BG и доставя пълен набор от решения в областта на трансфера на знания:
техническо обучение,
тренинг за интегрирани бизнес системи,
офис приложения и бизнес умения.
Ню Хърайзънс България е част от най-голямата организация за ИТ обучение в света New Horizons Computer Learning Centers с над 3,5 милиона обучени курсисти годишно.
Подробна оценка от Милен
Засега всичко е наред, така че смело препоръчвам фирмата.
Подробна оценка от Моника Атанасова
Здравейте,
Бих искала да се разгранича от негативните постове.
За мен работата в New Horizons Bulgaria беше голяма стъпка в професионалното ми развитие и съм щастлива, че бях част от компанията цели 4,5 години на позиция Marketing&PR Manager. Аз бях лицето на New Horizons Bulgaria пред обществеността и работих за популяризирането и изграждането на положителен имидж на компанията в България. Работих за привличане на нови клиенти и обгрижване на настоящите клиенти както в CTEC-BG, така и в New Horizons Bulgaria.
Имах невероятният шанс да работя наред с управителя, г-н Николай Пенев, за успешното преминаване на предишната компания CTEC-BG към New Horizons Bulgaria и за успешното откриване и налагане на New Horizons Bulgaria.
Всичко, което съм поставяла за цел и съм искала, съм постигнала. Не веднъж съм била възнаграждавана от г-н Пенев за постигнатите резултати и за отдадеността си към компанията.
Благодарна съм, че работих с толкова кадърни и мотивирани специалисти.
Желая успех на New Horizons Bulgaria, на г-н Николай Пенев и на всички колеги!
С уважение,
Моника Атанасова
Подробна оценка от Петър Ганчев
Здравейте,
Тъй като бях информиран, че името ми е споменато в публикации в този сайт, редно е да опровергая информацията с невярно съдържание.
Казвам се Петър Ганчев и съм бивш служител на New Horizons. От февруари 2005-та до февруари 2009-та спомогнах за развитието на компанията до позицията на водещ учебен център, част от веригата New Horizons Computer Learning Centers.
Когато прочетох написаното се узадачих, как е възможно някой да публикува подобни клевети за фирмата и случващото се там. Още повече се изненадах, когато научих, че поместените неверни твърдения се преписват на мен и на Моника Атанасова?! Нека не звучи нескормно, но аз съм човекът, който има голям принос за успехите на компанията и многократно съм бил факторът, който е помагал на фирмата в много критични ситуации. Ангажираността и отдадеността ми към компанията винаги са били за пример.
Много бих искал да разбера кой е публикувал подобни неверни клевети. Не знам дали това е целенасочена манипулация или просто изразено огорчение на някой бивш или настоящ служител. Във всеки случай подобни жалки и подли публикации са недостойни и не бих искъл името ми да се свързва с тях по какъвто и да е начин. Моля лицата, публикуващи подобни лъжи да не цитират името ми и да не ме замесват в манипулациите си.
Благодарен съм за годините, в които съм бил част от New Horizons. Радвам, се че успях да допринеса за феноменалното израстване на компанията. Благодарен съм на страхотните хора от екипа и техния професионализъм. Пожелавам още много нови успехи на компанията и сужителите.
Щастлив съм, че продължявам да живея с ценностите и принципите на New Horizons Computer Learning Centers.
С уважение,
Петър Ганчев
Подробна оценка от Ирина
Тъй като изрично е казано да не се използват чужди имена, бих искала да спомена, че първоначалното мнение не е на Николай Пенев, който към момента е управител на New Horizons Bulgaria, а на Петър Ганчев, който е бивш вече търговски мениджър в компанията.
Не мисля, че плюене в общ сайт е начинът да се изрази недоволство. Защо не помислите за всичко, което компанията ви е дала, а не само за това, което вие сте искали от нея?
Личното ми мнение - компанията дава, когато може да даде и пести, когато трябва да пести.
Място за развитие - от земята до небето. Това, че някои хора не искат да използват капацитета на такъв голям учебен център, не означава, че него го няма.
Винаги е било възможна компенсацията на работа извън работно време - или с идване по-късно на работа или с тръгване по-рано. Такава работа се заплаща само когато няма друг начин тя да бъде свършена, а не е това случаят. Както Боряна каза - системната работа извън работно време показва несправяне с длъжността и изискванията към нея.
Има много хора, които са доволни от престоя си в компанията, както и от чудесните хора вътре. Не е нормално да се остава с лошо впечатление, създадено само от хората, които са си тръгнали, защото нещо не им е харесало.