Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юникомс Хедкуотърс ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Витоша, Квартал МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ - ЗАПАД, БУЛ.БЪЛГАРИЯ, 118&markers=София, Витоша, Квартал МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ - ЗАПАД, БУЛ.БЪЛГАРИЯ, 118

Юникомс Хедкуотърс ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-2
Колеги
-2
Работна среда
-5

Юникомс Хедкуотърс или с новото им име Юникомс Швейцария Гмбх е чисто българска (семеен тип) фирма, в която липсва уважение и мениджърски подход. Жената на шефа, типично по швейцарски, се меси навсякъде, при това с доста неприятно и обидно отношение.

Средата е доста токсична, обстановката е излишно стресова. Екипната работа търпи силни сътресения от постоянните промени, които се въвеждат през няколко месеца и нереалните амбиции на мениджмънта за растеж на биснеса.

Демокрацията на управление, която афишират, е някаква рекламна илюзия за нови кадри, а ако посмеете да кажете, че такава няма – явно “не сте дорасли за да я разбирате достатъчно добре”.

Мениджмънтът не притежава основни качества и ценности, затова и управленската култура е доста ниска на всички мениджърски нива. Опитват се да подражават на големите компанни по структура и поведение, но доста криворазбрано, типично по Български с поза и комплексарщина.

Текучеството на хора е голямо, защото фирмата не цени основния си капитал – кадрите. Всеки е заменим и може да е “пътник” във всеки един момент. Петък е любимият ден за съкращаване на излишните позиции. Като си тръгвате, няма да ви кажат и довиждане.

Разбира се, Юникомс си има и дългогодишни домашни любимци. За едни компанията е майка, за други – мащеха.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?