Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интерланг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район Витоша, бул. България, 88 офис 8&markers=София,Район Витоша, бул. България, 88 офис 8

Интерланг ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
2

Заплатите идват навремем, пич, понеже превеждат за държавата от и на езиците на евросъюза всевъзможна бумащина. ЕС може и да не върши нищо, но бумащина със сигурност акумулира с тонове. Те не смогваха на работа и преди 10на години, и една голяма част от работата е справяне с магариите на държавната администрация, където се стича всичката измет в българия, която не може да се задържи даже и в кварталната бакалия. (т.е. има за всеки отдел по едно старо куче Спаска или Иван което си знае работата и останалите са там за украса и се допитват до кучето за всяко нещо. И 500 кинта на калпак до пенсия.)

След като бях приключил там обаче, по едно време ме викнаха в районното да ме питат знам ли тези и тези лица кои са (някакви непознати). Явно някой е пипал някакъв документ, който не е трябвало да пипа. Държавна поръчка, държавни пари, МВР.
Вадете си изводите.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Груби лелки, работещи цял живот там, които мачкат младите, по-знаещи и по-можещи от тях. Лицемерието е на макс. Усмихват се, но като се завъртиш ти въртят крушки. Натоварването е ужасно голямо, всеки си мисли, че неговият проект е най-важен и най-бързо трябва да стане готов. Никой не го интересува, че имаш и други задачи.
Единственият плюс е, че заплатите винаги се изплащат веднага щом дойде денят за заплати.
За натрупване на малко опит става, но не и за нещо повече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?