Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Суит Лайф 1995 https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,кв. Света Троица, бл. 324, вх. А, ет. 6, ап. 30&markers=София,кв. Света Троица, бл. 324, вх. А, ет. 6, ап. 30

Суит Лайф 1995

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,искам да споделя с вас мнението ми за тази абсурдна фирма..Не знам от къде да започна темите за фирмата са не изчерпа е ми..Най-главният г-н Стойков е ок!Човека си плаща,и ти дава възможности да изкараш добри пари!И до тук с хубавите неща..Абсурда почва от интервюто..На което ви лъжат постоянно..Обясняват ви как можете да изкарате много пари,и всичко зависило от вас-което далеч не е така!Някакви филми постоянно ви вкарват в главите.....Поради факта,че всичко в тази фирма е шуробаджанащина..Самите търговци с който се състезавате за класирания и бонуси участват: Брат на най-главния шев,Супер вайзора - дясната ръка на шеф; жената на супервайзора хаха; приятел на супервайзор; А самият ви супервайзор ххахах е братовчед на човека който ви смята класирането-и съответно бонусите и парите който ще взимате хахаха... Всичко е шурабаджанащина.. Майката на шефа ви дава парите хахаха нямам думи.. Шоферите си правят каквото искат защото и те са доведени хора на няма да споменавам имена...Но за да взимате хубави пари трябва да сте на първо или второ място в класирането което ви опред� �ля и процента на който ще бъдете.. Бонусите който искарвате - ако ги изкарвате хахаха ще ви се дават след 1 година когато се занулява сезона на фирмата хахах... Ако случайно напуснете през това време.. Ваш проблем... Шоферите често не ви карат заявките и с това ви пада много оборота съответно и парите който ще вземете.. Всичко е пълен хаос.. Много неща спестявам..Защото няма да ми стигне мястото да напиша за всеки по нещо.. А и в крайна сметка не искам да оплювам никой - само да помогна на всеки който се чуди дали да започне работа в тази фирма.. Моят съв ет най чистосърдечно НЕ!!!!!! Не си губете времето,потенциала и парите.. В тази фирма само се обещават разни неща...Моят съвет,и към шефа на тази фирма,защото той определено е точен човек!г-н Стойков..Ако някога четеш този коментар..Трябва да направиш една голяма чистка,поверил си много важни неща на хора който ви крадът..Повярвали са си вече много..Въобще не се справят,и крият много неща от вас.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,Първо искам да отбележа,че това не е истинското име на фирмата хахах нарочни са го написали с една правописна грешка..СУИТЛАЙФ ЕООД - това е истинското-което е пусната в сайтовете за работа. ФИрмата е под вскяква критика... Работят само връзкари.. браточеди,братчета,сестричета,съпруги,майки,лели,чичовци,гаджета, и т.н абе с една дума родата.. Всичко друго е пълнеж.. да се отчита дейност.. ФИрмата е супер зле... Заплата варира между 600 и 700 лева като може и да не изкарвате пари защото постоянно ви се удържат.. даже може да се наложи вие да им давате !-напълно сериозно ..хахахах Болниче,отпуска и т.н не се изплаща


-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-1
Работна среда
1

Не знам защо постоянно се трият коментарите на хората.. Може би,защото са само негативни.. Няма значение дали по един или друг начин..но хората ще разберат що за фирма е това.. Най-АБСУРДНАТА фирма в която бихте работили..Не се лъжете всичко е лъжа и филм! Още от самото интервю се почва с лъжите..Как можете да изкарвате много пари.. Как трябва да се борите как всичко си зависело от вас...Което далече не е така.. Бонусите който изкарвате -ако изобщо си ги хващате хахаха.. Ги взимате след 12 месеца демек една година.. Което е пълна пародия .. АКо през това време решите да напуснете няма да ви се дадът.. Така те си връзват гащите.. Бонусите са почти невъзможни поради факта,че ви карат да вкарате най-малко вървежния продукт на 85-90% в обектите си..Което автоматично ви изключва от шанса..ПОради факта,че импровизирания супервайзор..Не си мърда пръста да ви листне продуктите по обектите и вие просто няма как да ги продадете на клиента,защото няма да минат през машинката ..Но това е най малкото... Заплатата ви е 600 лева таван 700 на месец... Само на процент работите колкото си изкарате...Удържат ви се пари постоянно за щяло и не щяло.. АКо някой клиент не си плати сметката вие му я плащате.. пОсле се чудите как да ходите да си вземете парите хахах .. А ФИрмата са си вързали гащите..Темата е неизчерпаема..

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?