Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДЖИМИ ИНТЕРТРАНС /img/frontend/nomap.png"

ДЖИМИ ИНТЕРТРАНС

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Апсолютно грешно изавление са написали последните двама. За фирмата мога да кажа, че е една от най коректните в които съм работил. Винаги са били точни и корекни. Все пак не се постигат лесно 38 собствени камиона и с над 80 служителя. А Ивелин Борисов беше истенки управител, към ниго се отнасяхме с распект и оважение . Това е от менAза това,  че някой го критикуват ги е яд че са били уволнени.


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Фирмата се прекръсти на Джимитранс Лоджистикс ЕООД. Управител е един от синовете на Емил Борисов - Ивелин. Обещанията са големи - изпълнението -мизерно. За четирите месеца, които работих във фирмичката не получих заплатата изцяло нито веднъж. Винаги имаше някакви задръжки. Това е масова практика със всички шофьори и служители на фирмата.Разказват се едни и същи легенди - как никой не иска да работи, как всеки краде от работодателя, как всеки служител го мами.
По въпроса за комисионите. От реализираната печалба за фирмата в размер над 600 евра съм получил по-малко от половината обещан комисион. Осигуровките са на минимална заплата - 240 лв, което е в противоречие с КТ и минималните осигурителни прагове, които за спедитор са 420 лв. Работи се с нелицензиран софтуеър и не се плаща абонамент за транспортни борси - ако мине гратис.
Срамно е и друго - абсолютно във всеки от месеците имаше период, в който телефоните не работеха, защото не са платени. Вероятно управителят на фирмата си представяше, че служителите трябва да ги плащат. Честа практика беше и прибирането на служебните телефони - да се ползват личните, за сметка на работниците.
Капак на всичко е задържането на трудовите книжки. Чудя се дали да не образувам дело срещу Ивелин Борисов в качеството му на управител на Джимитранс Лоджистикс. Всъщност фирмата не може да се нарече спедиторска. Основната дейност е превозването и продажбата на камиони в Афганистан и Ирак. За целта се фалшифицират номера на камиони, пускат се фиктивни декларации за внос и експорт, с цел да се спестят данъци и такси. Като цяло клиентите, които фирмата е имала бягат с писъци оттам. Мога да посоча множество примери за безогледно и безскрупулно отношение към доставчици.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Това е фирма,която е франчайзинг на друг фирма наречена "HODELMAYER" (австрииска занимаваща се изцяло с превоз на нови автомобили) работодателите са закупили 10 автовоза на изплащане от VOLVO и основните им приходи идват от цена на километар плащайки HODELMAYER.Колеги работодателя въпросния джими е бивш престъпник можеби и в момента,който изцяло печели от труда на неговите служители лишавайки ги от заплати.Много голяма част от шофьорите идват правят по един курс в чужбина за около месец и след това веднага напускат,защото биват отрязани от заплата си с мотив защото е надвишил километри или нещо някъде не е свършил и т.н. измислици от работодателя.Същото важи и за хората които работят в администрацията.Трудови договори изобщо не се пускат,никаква отганизация и просте се питам до кога ще съществуват такива фирми в БЪЛГАРИЯ които се подиграват с труда на хората и за съжаления няма държавен орган или институция да ги защити.
СЪВЕТВАМ ВСЕКИ КОЙТО ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ТЯХ БИЛО ТО ЗА ШОФЬОР ИЛИ АДМИНИСТРАТИВНА ДЛЪЖНОСТ ДА НЕ СЕ ПОДЛЪГВА,ЗАЩОТО ОБЕЩАНИЯТА СЕ ГОЛЕМИ А РЕЗУЛТАТИТЕ СА РАЗОЧАРОВАЩИ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?