Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ВиЕйСи България ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ВиЕйСи България ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ами колегата е абсолютно прав. Заплата доста под средната. Обещания, обещания, и пак обещания за пари, но уви...... За клиентите не знам, ама като ти дават пари които не стигат да преживееш защо да не си дърпаш клиенти от там за "частпром"?! Там важи с пълна сила девиза"Те ме лъжат, че ми плащат-аз ги лъжа, че работя"


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-5
Работна среда
0

Ако си завършил и искаш да се научиш на нещо , това е фирмата .
Няма адекватно заплащане спярмо работата . Напр : няма значение в кой отдел работиш и какви са ти отговорностите заплата е ~ еднаква . Не е норамално от работниците в Сервизната група да взимат колкото другите . Ние трябва да можем да се оправяме с климатици , ,Schwank-ове , инфрачервено отопление , електро , газ , ВиК , да си монтираме и демонтираме въздуховоди (макар и 2-3 пъти ) . Ако стане гаф скандалът е в "кърпа вързан " независимо дали имаш вина или не . Техническите гледат да се доказват като се оплюват за най-дербната грешка . Мн е шуро-баджанащината , особено в по-горните слоеве .
Опрекват те в 2 случая - когато взимаш самоинициятива и когато не . Колкото по-малко работиш и не се набиваш на очи толкова по-добре .
Трябва да се съобразяваш с настроенията на техническия . Ако си монтажник на климатици , то скандалите няма да ти липсват . Отнасяме го за какво ли не .
Командировъните за 1 ден са ТАБУ .
Има си и своите предимства - частното е със служебни материали , анрхия , отиваш на работа с 20-30 мин . закъснение . Взимаш на частно клиенти на фирмата .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?