Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДАГО ТРЕЙДИНГ ООД /img/frontend/nomap.png"

ДАГО ТРЕЙДИНГ ООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
5

Нямам забележки. Най- хубавото е, че мениджърите се съобразяват със служителите си и са склонни да дискутират всеки възникнал проблем, всяка неясна ситуация - а такива нормално се създават в хода на работата. Надявам се и в бъдеще фирмената политика да си остане на ниво, много по-високо от това на някои по-големи организации!


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Много добри условия на работна среда. Колеги - много работещи, съвестни и свестни хора /с някои малки мънкащи изключения/. Заплащането е много добро, с изключение на няколко случаи на неравностойност между хора заемащи различни длъжности, не толкова заслужаващи подобно голямо възнаграждение, в сравнение случаите на достатъчно заработващи персонажи, получаващи не дотам необходимото. Уважение - на прекалено достатъчно ниво, Привилегии - не липсват, достатъчно удовлетвореност. Като забележка: може би Управата трябва да разграничи Нивото на Персонала, в полза на Фирмата /с няколко думи: Хора, които вършат работа, и същите такива, които бягат от работата, което е в ущърб на работната сфера/. Основно и Главно мнение за Фирмената среда: Много добра.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?