Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сънлайт Индастриъл /img/frontend/nomap.png"

Сънлайт Индастриъл

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-3

нещо си объркал мястото за реклама !!!


настоящ служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Сънлайт Индастриъл ЕООД е представител на гръцката компания Systems Sunlight S.A. Основната дейност на фирмата е проектиране, производство и търговия с батерии и енергийни системи, с общо над 770 служители в Гърция и по света. С продуктова гама от над 1500 специализирани продукта ние покриваме енергийните нужди на сектори с изключително високи изисквания като индустрия, транспорт, телекомуникации, отбрана, строителство и инфраструктура.
Systems Sunlight S.A. се нарежда между световните топ производители на интегрирани енергийни системи и специфични батерии и е сключила споразумения за дългосрочно сътрудничество с международни компании в сектора на отбранителната промишленост и водещи компании на световният пазар за електроника, телекомуникации и енергийни системи.
Systems Sunlight S.A. е със седалище на управление и производствена база в Гърция и независими представителства в България, Румъния, Украйна, Полша, Сърбия, Франция и Германия, както и търговски офиси в Близкия Изток и Испания. На българския пазар компанията стъпва преди 10 години и е част от Германос Телеком България. От октомври 2006 продължава дейността си като отделна компания под името Сънлайт Индастриъл ЕООД.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?