Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фамозо Лайн ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Овча купел, бул. Овча купел, 17-19&markers=София, Овча купел, бул. Овча купел, 17-19

Фамозо Лайн ЕООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Фирмата се занимава с производство на дървена дограма и други изделия от дърво. Изключително коректни колеги и ръководство. Няма разни безплатни спортни карти, обяд или някакви други такива неща, но пък човек може да отсъства от работа без обяснения, ако му се налага. Просто ще му пишат няколко часа по-малко, които няма да бъдат заплатени после. Това прави работното време що-годе гъвкаво и дава възможност човек да си свърши един куп други неща по средата на деня по разни институции и администрации. Работата е натовараваща когато се натрупат много неща наведнъж, иначе е спокойно, работи се в приятна атмосфера. Продуктът, който се произвежда е с изключително качество, а още по-хубавото е, че служителите имат право на голяма отстъпка ако решат да се обзаведат с продуктите на фирмата. Колегите се отнасят с уважение, няма обиди, сплетни и други глупости.
Софтуерът е доста дупотопен, стар, малко враждебен дори, но толкова може да си позволи фирмата и се свиква. Подобрения по инициатива на служителите са добре дошли.
Радвам се, че имах възможност да работя там.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?