Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Синовейт /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работя от около 2 години в Ипсос. Реших да пиша тук защото след разговор с тийм лидер или мениджър нищо не се променя. Ако сте завършили ТУ или СУ и имате идея от програмиране, това не е мястото. Тук е за хора без опит, които ще бъдат обучени за 1-2-3 седмици. Реално програмиране няма. Относно заплащане, започва се с около 900 -1000 лева, след една година става 1250-1300. Ако искате да де занимавате с програмиране и нямате никакъв опит и 1000 лева ви стигат в София, това е мястото за вас. Когато си търсите нова работа след 1-2 години, хората ще си кажат, че имате опит. Относно мениджмънт, има много да се желае. Доста от колегите си клатят краката и учудващо или не, точно такива хора се изкачват и стават лидери. До колкото разбрах от други колеги с повече опит от мен във фирмата, за да се получи това, трябва да си ‘приятел’ с правилните хора. Повечето колеги са готини, ходи се по кръчми и се излиза от време на време. Има и някои колеги които са меко казано странни. От към бенефити, фитнес карта, плодове и ваучери. Да се върна защо съм тук. На последното годишно ревю очаквах повече тъй като получих и повишение в позицията, на въпрос защо... отговора беше, че няма бюджет. За жалост/радост, колегите пият и си казват всичко. Оказва се че за едни няма бюджет а за други има. Както и да е, вече имам няколко оферти за работа. Живи и здрави да са всички в Ипсос, хората си нпускат и си намират сериозна работа, единственото което се постига от Ипсос като компания е че никой не ги взима на сериозно. Ако мен лично някой приятел или познат ме попита за мнение дали да започне там ще кажа: По-добре недей!


настоящ служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
1
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-1
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
-3

Заплащането е добро и редовно в сравнение с другите фирми. Осигуровките са върху реалната заплата, което също не е без значение. Има възможност за командировки в чужбина, което също е плюс. Като привилегии има транспорт и ваури за храна и други стоки. Уважение към служителите от страна на Мениджмънта има, но между колеги рядко. Има колеги, които са много свестни, но за съжаление са малцинство. Работната среда е напрегната и абсолютно неделова. Във връзка с това, мисля че подбора на персонала е много лош, тъй като са наети хора без никаква работна култура и желание за промяна. Един културен човек не би се чувствал добре там. Понякога се налага да се работи и в извън работно време, но пък и не ти правят проблеми, ако ти се наложи да закъснееш. Потенциал за развитие има, просто трябва да си упорит и търпелив. Като цяло офиса е далече, но с метрото от центъра се стига за десет минути и е точно на метростанцията.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?