Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ГАНЕВА 2000 ВИРТШАФТСБЛАТТ /img/frontend/nomap.png"

ГАНЕВА 2000 ВИРТШАФТСБЛАТТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-5

Радвам се, че някой добави и тази фирмичка във форума и така можем да спасим някои потенциални жертви от постъпване там. Аз лично се задържах няколко месеца там и не пожелавам и на най-заклетия си враг дори минута да прекара в това адско място. Заплащането е горе долу добре (осигуряваха ни на непълна заплата обаче), местоположението е идеално, но с това хубавите работи приключват. Най-лошото от всичко е работното време в края на месеца, когато се затваря брой - моят личен рекорд е 30 часа без почивка. Веднъж бях стоял само около 24 часа и шефката ми каза: "Върви се наспи и след 2-3 часа ела пак!" След приключването на броя в продължение на седмица караха всички да сгъват вестниците и да помагаме при експедицията им. Уважение нулево - ставал съм свидетел и съм чувал за невероятни скандали, при които на работника жална му майка. Казана накратко: Работодел див капиталист, който се опитва с минимални ресурси да направи чудеса, което естествено рефлектира върху работниците!


шубе го/я е и не казва!

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
-3

Заплащане: Отлично, бонуси при допълнителна работа. Подробност - ще се чудите кога да ги харчите...

Уважение: Вие като служител сте парцал, който може да бъде смачкан "ей така" ако не е на кеф шефката.

Привилегии: Работа през нощта, работа по празници, работа с по 2-3 часа сън. Таксито ви се изплаща ако се прибирате нощем от работа.

Фирмена сигурност: Ако е за пред хората ще ви защитят, но в офиса ще бъдете разкостени на планьорка. На планьорка може да бъдете разкатани и за спорта. Планьорка - една хубава дума...

Съотношение работа / свободно време: Свободно време? Фирмата трябва да се развива! За какво ви е това свободно време???

Потенциал за развитие:
След като бъдете размазани няколко пъти, и сте толкова уморени, че нямате сила и името да си кажете... Желанието за развитие рязко намалява.

Местоположение:
Перфектно - в идеалният център.

Колеги:
Колегите обикновено са много печени и забавни (когато я няма шефката)

Работна среда:
Винаги драматична. Никога не знаеш какво ще ти се случи... Хаосът понякога е пълен и идва от ръководството. Когато няма началник се работи най-организирано и бързо.

Шеф: опазил Господ от такива хора.

Общ извод: Ако искате да работите като луди, да ви мачкат нон стоп, да сте без замочуствие, но за сметка на това добре платени (да, добре платени) - това е вашата фирма. Изборът е ваш - пари или нормално отношение. Текучеството е голямо...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?