Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ИСКРА 98 ООД /img/frontend/nomap.png"

ИСКРА 98 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-3

Поредната АНОМАЛИЯ в Искра 98 ООД и неиният управител Румен Русев.Никои от съдружниците не еполучавал ДДС за горива и всички фактури които се преставят ежемесечно но сега се събират по 311 лв.ДДС от всеки съдружник.Защо бе Русев ? Ти пребира години наред ДДС-то а сега ние да ги връщаме.До кога ще ощетяваш съдружниците на Искра 98 ООД.Краино време е да се сезират всички институции в България за нередностите които вършиш.До кога с тая лакомия.Накара ни да купим нови автобуси и микробуси на лизинг.Взе си комисионите но това не ти стига и продължаваш да ни ощетяваш.Не ли ти стига всичко това.Спри да вземаш пари за това че правиш някаква услуга на съдружниците.И наи близките ти хора започнахме да се обръщаме срещу твоята лакомия.Ако работите във фирмата не се оправят в най скоро време ще бъдат предоставени много нередности на всички антикорупциони институции в България пък ако ще тази фирма да се закрие и всеки да си получи заслуженото.Всяко начало си има край.


настоящ служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
3

Асъм настоящ съдружник в Искра 98 ООД.Не съм доволен от управителя и Румен Русев.Моето мнение е че тои гледа само неговите интереси а не и на съдружниците които го избраха.Колко съдружници напуснаха-някои да си е получил парите които е внесъл като гаранция за търга за линиите,да са се увеличили парите от фронтоваците след като останахме по малко.Някои да е взе ДДС за фактурите които представя всеки месец.Събрание във фирмата се правят само когато той има интерес да се вземе някакво решение.Далаверите са много,но до кога ще продължат ще го решат компетентните органи.Призовавам всички съдружници от Искра98 ООД да си търсят правата'а не само да говорят за нередностите на автогарата и пред офиса а кадето трябва.Ако аз бях един от двамата съдружници(Недялко и Любен)които Русев докара до фалит с толкова заеми и ипотеки щях да сезирам всички инстанции в България.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?