Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Най-Маг" ООД /img/frontend/nomap.png"

"Най-Маг" ООД

Напишете мнение
5 5 0
5 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Nay - Mag е една от малкото фирми, които можеше да пробие на пазара и да работи добре, но поради стечение на обстоятелствата на световната финансова криза претърпя провал. Това е лошо, а аз много бих искал да продължа да се развивам в тази фирма. Хубави колеги, стабилен мениджър!


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Това е една от фирмите, които ще напусна с най-голямо съжаление. Заплащането беше на ниво, отношението на колегите спрямо човека много добро и приятелско. Привелегии имаше за което съм благодарен на шефа :)Фирмената сигурност? Че кой е сигурен за работата си в тази финансова рецесия? От гледна точна на свободното време, човек когато иска да направи нещо, винаги ще намери свободно време. Потенциалът за развитие беше голям, не бяхме голям екип, а фирмата се разрастваше от страна на клиенти, сервиз, оборот, продуктов каталог. Винаги имаше място за умни и интелигентни хора при нас, които горят за работа! Работната среда беше повече от приятелска, а с колегите така свикваш че не ти се тръгва от работното място. Местоположението беше комуникативно. Работната среда повече от приятна, като изключим тук таме някое задръстване ;) Първият в София онлаин хранителен магазин затвори! Главната причина - световната иконимическа криза, която се отрази по най-неблагоприятния начин за нас. www.nay-mag.com
С Уважение Господин Иванов - Дичо

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?