Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

VIVAART /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Заплащането е незадоволително в сравнение със положеният труд и старание.Така независимо от добре свършената работа служителят получава символично възнаграждение, и обиди от работодателя ,ако не е доволен от приходите за деня.За повече от позволеното работих в магазин Виваарт без трудов договор ,без отопление в началото на зимния сезон ,а и без.. тоалетна.
Работодателят ми препоръча тази на близкия ресторант,но когато от там забраниха ,той ме прати в следващия ресторант по улицата на долу...Въпреки всичко неговото арогантно и нагло отношение ме накара да сигнализирам тук,защото вярвам че никой не заслужава да се държат така със него,особено в условията на нашето съвременно общество претендиращо за висока цивилизованност и култура.
Надявам се това съобщение да послужи и за други търсещи работа млади хора,предпочели да работят тук, вместо в чужбина, за да им спестя загубата на време и ядовете...А дали и заради такива като този човек, много млади хора не напуснаха България ?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?