Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

SKF EOOD Sopot /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-1
Работна среда
-5

За съжаление голяма фирма,но управлявана по Български!Много работа,машини в окаяно състояние,крадливи мениджъри и по-нагоре,а качеството на персонала е изключително низко!Пълен хаос както в организацията,така и с осигуряването на резервни части!Като цяло се назначават началници на отдели които хал хабер си нямат от това производство,с единствената им цел да изкарат колкото се може повече време и заплати!Като казвам крадливи-това е обичайна практика още от времето на г-жа Аршинкова!Стига се до там,че началника на поддръжката си позволява да иска рушвет от фирми подизпълнители,без да се усеща че тук хората се познават и много лесно се разбира за излагацията!Лека-полека качествените хора напускат заради арогантното отношение на такива началници,а и те хората не струват нищо за тях!Само че за всяко прасе идва Коледа,така че много скоро такива началници ще бъдат изритани!Да не говорим за етичния кодекс на поведение на skf който е закон по света,но не и у нас!Има запис как лицето Х си иска рушвет,пратен е на Раджу,но ефект не е имало,защото в далаверата с кражбите всички са навързани!Нека хората които четат тази истина да знаят за какво иде реч!Още нещо-постъпваш като служител на длъжност,а после те ползват за общ работник!Високи заплати се дават само на наши хора,като мениджърската започва от 4000лв,без далаверата а началниците над тях са д по 10000 и тгоре!Някои от тях за кратко време си купиха коли и апартаменти кеш!Това е жалката истина за иначе голямата фирма skf!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добър ден работя на площадка град Калофер.Работната среда е под всякаква критика.Адска жега вътре в цеха.Храната която осигурява СКФ е под всякакво минимално ниво.Работната заплата не виждам никакво значително увеличение макар да работя доста дълго време.Недейте да започвате в СКФ буквално експлоатация на човешка работна ръка.Мръсните и миризливи цигани за тях има по добро отношение и значителни привилегии.По отношение на управлението...Идея си нямам каква шуробаджанащина е но от всяко дърво свирка не става.Обмислям да напускам положението е нетърпимо, заплатите са ниски, храната е отвратителна, отношение работодател - работник унизително... Перспектива нулева... Бях напуснал преди време за да работя в Чехия и обмислям да повторя гимнастиката.. В Калофер нещата се влошават а за Кърнаре за не говорим...


настоящ служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
-4

За съжаление фирмата е доста голяма и на международно ниво е доста стабилна, но не така стоят и нещата в България.
Фирмата се управлява от г-жа Аршинкова - доста арогантна и надменна жена. Жена, която се мисли че те има за собственост. Може би е фактор, но нека да ви кажа г-жо Арпинкова в завода сте може би "някой", но извън вратата на завода сте НИКОЙ! За съжаление както всички знаят достигнали сте звание някой не на своите знания и умения! Пряко подчинените на горепосочената г-жа или така наречените Мениджъри първа линия също са от „подлезурковците“ и „четкаджийте“. С цел да си запазят така добре получаваните заплати (около 3000-4000 лв.) всичките мениджъри първа линия са готови на всичко за да си запазят и без това топлите си местенца. И като казах на всичко то наистина на всичко. И от така написаното става ясно, че най-голямото натоварване пада върху остатъка от служителите. В това число влизам и аз драги читатели.
Мениджърите отново с онази тяхна цел да си запазят добре заплатените позицийки са готови цялата отговорност да я прехвърлят върху онези, които нямат на кого по - надолу да я прехвърлят. Постоянно във фирмата се носи едно негативно настроение, в което обикновеният служител е най-виновен, най-отговорен и все така най от негативите.
Относно позитивите - има, НО САМО ЗА МЕНЪДЖЕРСКИЯ ЕКИП. Като казвам позитиви имам в предвид следното: почерпки за сметка на фирмата, разни разнообразни угощения, подаръци и там подобни. Ако сте решили да кандидатствате в компанията то гледайте да сте за мениджърска позиция. Там с така даваните заплати и привилегии може да се задържите малко повече.
Текучеството във фирмата е изключително голямо, мисля че горе стана ясно защо. Толерират се хора приближение на мениджърския състав и така на татък..... Както във всяка една побългарена фирма в България!

Послепис: Само да кажа ако сте решили да кандидатствате за някоя позиция в СКФ Беарингс България то гледайте позицията да не е в Сопот, а в другите 2 подразделения на компанията, а именно (Калофер и Кърнаре)

Във компанията се толерират хора, които не са от региона, но това е по усмотрение на г-жа Милена Дойнова, която е част от мениджърския екип и също така е начело на HR отдела. Тази женица гледа да наема хора от други населени места и в частност от Пловдив за да има кой да я вози, защото самата тя е от Пловдив. Така, че ако сте от Пловдив то имате поне малко шансове да ви вземат на работа.
Усеща се, като че ли нарочно се дискриминират служители, които са от региона.
Общо взето е това…
Ако имате алтернатива на работодател то моята препоръка е да изберете него пред СКФ Беарингс България


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И SKF-фа се побългари .Завърти се покрай шефа и си гледай кефа.Петя Златарева например .Придобила опит от Иганово и тук завъртя главата на поредния си шеф,и то така че всяка вечер търчи в склада да си вземат довиждане,и после я изпраща през целия цех.Вижте ме демек какво младо гадже си имам.Ама и човечецът добре и се отплаща и редовна смяна я урежда,и за извънреден труд не я пропуска и заплатата и увеличи..


настоящ служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Колеги,да изгоним синдикатите от фирмата,те не са ни нужни.И без тяхното съгласие фирмата дава само това което реши.Фигуранти като Николина Банева и Христо Дойков да си търсят други балъци да лежат на гърбовете им.Защо тези двамата от дълги години са несменяеми и кой и как ги избира ,задайте си този въпрос.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?