Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интертайм Континентал АД /img/frontend/nomap.png"

Интертайм Континентал АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 15 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-15 от общо 15


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю в тази фирма... не бях прочел преди това отзивите за нея,но още с влизането се чудех дали да не си тръгвам вече. Спираше ме единствено това,че ми харесват някой от построените до момента сгради и затова сметнах,че е добра за работа и за развитие. Почаках аз 15-20 мин.,докат отключат стаята на "великия" мислител и ме поканиха вътре... Така и не разбрах с кого ще ми е интервюто(настаниха ме на диванчето без присъстващия в стаята да каже дори едно здравей), докато изведнъж абсолютно нищожният на външен вид г-нчо не проговори... задава въпроси ,на които няма как да бъде отговорено конкретно ( да не говорим,че отговорите на въпросите са различни от това,което нормално човек би могъл да отговори на така зададен въпрос ... за мен това интервю си беше абсолютна пародия. Не очаквам някой да се обади за някакъв отговор,но дори и да стане,аз не бих желал да работя на такова място... с най-вече такъв човек.


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-5

Заплащането наистина е по усмотрение. Екселските таблици вършат чудеса. Тъжното е, че самите хора не разбират защо са орязани в бонусите. На служителя се обяснява принципа и системата на работа, на практика обаче той получава толкова, колкото е "преценено", че трябва да получи.
Уважение - от ръководството е просто химера, забравете, няма такова нещо.
Привилегии - субективни. Както ти се обещават, така в следващия момент се появяват условия за тях. Зависи доколко си симпатичен на швфа към момемта.
Фирмена сигурност - няма такава. Прекалено често се променят даже и неща, които в началото си мислел, че са сигурни.
Съотношение работа - свободно време - не се месят в свободното ти време. Прояви извън работа са сведени до минимум.
Потенциал за развитие - да има, за месец може и да си вече ръководен кадър, но имайте предвид, че цената е висока, гонят се непостижими неща.
За местоположенивто нямам какво да кажа, ако си без кола не е проблем.
Колеги - зависи, и на тях им влияе атмосферата, спор няма, превръщат се в други хора след време.
Работна среда - не ми се започва - то не са камери, сплетни, слухтене, абе който реши да работи там да се стяга, трябват му железни нерви. Едно само мога да кажа - бившите служители са вече щастливи хора и всеки ми казва защо не го направих по-рано.


настоящ служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Написаното до тук намирам за изключително вярно.
Атмосферата за работа е толкова подтискаща, че започва да се отразява на личния живот..Отношението към служителя е като към потенциален престъпник, който няма шанс за доказване на противното!
Мисля, че спокойно може да се напише трактат по темата за тази строителна компания...
Засега единственото , което ме успокоява е , че в повечето подобни фирми ситуацията е същата ........при първи удобен момент изчезвам от тук!


настоящ служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Напълно съм съгласен с предишното мнение! Работя от няколко години в Интертайм Континентал и вече чакам с нетърпение деня, в който ще си тръгна от тук. Това е последната фирма, в която можете да очаквате уважение, привилегии, сигурност, или нормална работна среда, затова почти всички способни и качествени хора напуснаха, а останалите 2, 3 усилено си търсят друга работа, за да си тръгнат. Не бих посъветвал и най - големия си враг да започне работа тук.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Заплащането - практиката е да се предлага добро заплащане, но в последствие да се търси "под вола теле", използвайки изключително неясни формули за оценяване /три реда формули в ексел/ да се натъмънява сумата, която искат да Ви дадат. Случва се след изчисляване на хонорари, които изглеждат прекалено неизгодни за изплащане, да се пускат заповеди, променящи някои коефициенти със задна дата с цел натъкмяване на сумите, към желаната /по-малка разбира се/ сума.
Уважение - Аз съм Господ, Вие сте нищожества.
Привилегии - Само за "вярващите". Дори в този случай могат да се оприличат на смешни.
Фирмена сигурност - няма такава.
Съотношение работа/свободно време - Трябва да се спазва началният час за работа, но не и крайния! Понятие "извънреден труд", както и заплащането му несъществуват.
Потенциал за развитие: В професионален план - нулево. Ако си добър подлизурко, следваш неотлъчно директивите на шефа, отговаряш винаги с "Да, г-н Николов", "Прав сте, г-н Николов", "Разбира се, г-н Николов" и т.н ...
Местоположение: Под наем в апартаменти в центъра на София, до Първа градска болница, може да се приеме за добро с изключение на неподходявата инфраструктура за офис както и местата за паркиране, но пък отговорът от шефа е: "Кой те кара да идваш с кола на работа?"
Колеги - За повечето могат да се кажат само добри неща.
Работна среда - Цел на г-н Николов е разбиване на колектива като такъв. Следва принципа - не трябва да има спокойствие, трябва да се създава стрес за да работят хората!?. Гони го невероятна параноя, че го крадат непрекъснато и заговорничат срещу него. Престъпление е колективното ходене на обяд. Престъпление е контактуването с бивши колеги! Добри думи за бивши колеги не трябва да се споделят публично.

За съжаление спазване на така наречените кредо и кодекс на фирмата /http://www.intertime.bg/packages/wgt.aspx?fi=15&page=info&gal=21793〈=bg/ от страна на г-н Николов НЕСЪЩЕСТВУВА. Всичко е само поза за пред клиентите. Налагат се глоби за несъгласие с висшестоящите. Това се счита за неуважение и губене на време.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?