Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СТАНКОВ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

СТАНКОВ ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 16 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-16 от общо 16


кандидат за работа

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
-5

Кандидаствах за длъжноста Технолог -Конструктор във Станков ЕООД Божурище...... като осъзнавам че професионалното ми ниво е доста добро..... в случая проведох това интервю с началник цеха..... и поисках да се срещна на със собственика за да се договорим за заплащането..... защото аз работя и искам да знам с какво ще получа като заплата, начина на плащане и т.н...... срещата протече при изблик на емоции от страна на г-н Станков..... което беше викове, ругатни, и спорове с персонала на фирмата, не ми стана ясно каква ще получавам като възнаграждение ...... но ми стана ясно че не е това фирмата в която искам да работя....... Бих дал съвет на кандидастващи за работа в тази фирма...... несъмнено Станков ЕООД са си име в бранша. но основно разчитат на подбор на персонал през зимните месеци, когато на пазара на труда има доста голям процент съкратени хора..... заплатите за работниците в цеха са около 600 лв. което за Божурище става, но там цари хаос, в прием на поръчки, в производство. и т.н по веригата........... а очаквах че това е фирма със силен менижмънт:)


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-4

Когато постъпих във фирма Станков очаквах, че техниката, с която разполага може да бъде използвана пълноценно. Очаквах, че фирмата, която е от години на пазара ще има ясни правила за заплащане, за някакъв технологичен ред, за някаква твърда и правилно изработена документация, с която да се работи точно и без проблеми. Очаквах да има някаква йерархия в управлението, но се оказа, че във фирмата цари пълна анархия. Приемат се поръчки безотговорно по отношение на сроковете. Поръчките се изпълняват и ръководи тяхното изпълнение на занаятчийска основа.Парче по парче. Хора, които са доказани специалисти са нагрубявани и пренебрегвани. Самият г-н Станков е една неориентирана личност. Във фирмата се ръководи от двувластие. Често пъти за една и съща задача се дават разнопосочни заповеди-от Станков и Станкова, сякаш тези хора нямат обща стратегия на действие. Ако се направи анализ на кадрите, посочете ми колко хора от техническото ръководство работят повече от пет години. Работниците са се третират като товарни животни. Ако е умен и далновиден г-н Станков ще сфорвира конструктивно-технологично бюро, свой цехов ръководен кадър. Ще иска отговорност от ръководителя а не да влиза в грозни скандали с работниците и да се държи с тях като сводник. Всеки работи но не знае за какво. Не се знае за определена работа колко ще получи. Заплащането е на око - горе долу, прилизително равно и т.н. Нека не се обижда г-н Станков от мненията а да се вземе в ръце и да покаже, независимо, че няма нужното образование има нужното умение да работи с хората.


представител на управлението

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Аз сам работник в тази прочута фирма!Отношението работодател-служител е под всякаква критика.Тъй наречените шефове уважават само себеси и тяхните пари.Колкото повече порьчки правиш и колкото повече льжеш клиентите,за да им вземиш парите толкова по добьр си за тях,но в слабите месеци нямаш ли порьчки ти ставаш най долното ништожество за тях,почват скандали,убиди,резане от заплати и усигоровки.Гонят и ськращтават персонала без никакво предопреждение и обяснение,като мрьсни котки.Те са неблагодарнеи на най важните хора за тях,които им изкарват парите и,ако неса те (работниците)тяхното ИМЕ нямаше да съществува.Много обичат друг да им върши работата и да се занимава с тяхните проблеми извън работно време безплатно,но станели въпрос за почивни дни, заплата или проблем вав фирмата се покриват,като мишки без отговорност,като ШЕФОВЕ да вдигнат телефона и да обяснат.На тях само името им е ШЕФОВЕ,ако не са хората около тях да им вършат черната работа те са пълна „ 0„


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

не съм служител настоящ или бивш но само едно знам че ми изработиха диван за 3 200 лева и в момента не бих казала че е диван ...............предполагам те знаят защо ако са информирани от техните дистрибутори ако са ги уведомили както на мен ми беше казано.Чакам от 30.03.2009 - ЗА РЕКЛАМАЦИЯ


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-1
Потенциал
1
Местоположение
-3
Колеги
1
Работна среда
1

Дълго време се чудех защо тук няма мнения за фирма "Станков".
Казаното от предишния е до голяма степен вярно - винаги съм подхождал със съмнение към "семейни фирми". На Станков някой трябва да му обясни, че фирмата трябва да се управлява от мениджър-професионалист. Аз не успях и затова се оттеглих.
Но пък фирмата все още е голямо име в мебелното производство.

Относно "Заплащане" - около и малко под средното се движи, но това устройва хората, на които Божурище не им е много далеч.
"Уважение" - горе съм писал оценка "-4" не заради лични несполуки, а защото съм виждал прояви на неуважение към други работници. Много често напълно необосновани.
"Привилегии" - не се сещам, или не разбирам за какво става дума.
"Фирмена сигурност" - оценка "-4", Станков знае защо.
"Съотношение работа-свободно време" - оценка "-1" често се остава в извънработно време. Малко, но се остава почти всеки ден.
"Потенциал за развитие" - научават се много неща, в това отношение сам си си господар, но за фирмено израстване няма начин, а и фирмата не е толкова голяма.
"Местоположение" - повечето работници във фирмата са от Божурище или близките села, на тях им е удобно. На тези от София - зависи в кой квартал са.
"Колеги" - има страхотни хора и такива, които не са.
"Работна среда" - когато Станков е наоколо, положението често е много напрегнато - това от една страна. От друга - условията в цеховете като техника и хигиена на труда са добри.

В заключение - ако Станков успее да намери истински и кадърен управител, който да служи като посредник между него и цялостното функциониране на фирмата, нещата може да дръпнат доста. Лошото е, че такива хора не се откриват под път и над път.


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
0

Ами какво да ши кажа мама тате децата и един малък кръг от хора които ти въртят фирмата грубо казано 25 човека.Всеки вика аз не знам,с омазани поръчки от страна на фабриката се оправят продавачките в магазина ,неща с който трябва да се занимават така наречените шефове но тука важи принципа: напред войници аз след вас.Неможе да правиш ти поръчка за секция и холна гарнитура и да се бавиш 6 месеца просто е недопустимо и всеки ден да с теб да се оптават да се свържат клиентите а въпросните хора да те разиграват като малумник и да ти казват обади се в фабриката обади се в магазина абе..... Доста кофти локация и на двата им фирмени магазина в средата на нищото.А пък за качеството на изработените от тях мебели просто нямат равни 2-ро класник в час по трудово по добре ще ги направи.Уволняват хора ей така без да обяснят защо и дори не си и правят труда да ти се обади някои шеф ами го оставят да ти се каже от този с когото си работил рамо до рамо .Абе хора не се лъжете да работите там просто недейте ще си скъсате нарвите!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?