Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ск диамант /img/frontend/nomap.png"

ск диамант

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
-5

Строителна къща Диамант! Сбирщина от няколко дребни душици, жестоко повярвали в себе си и в своите хотели! Кич, кич, кич!!!! Това е единственото определение, подхходящо за най-новата им придобивка – хотел Диамант Резидънс – Слънчев бряг! Кичозен ресторант, приличащ на магазин за осветителни тела, кичозно фоайе в злато и сребро, обсипано с лъскави камънаци („диаманти” – ха)!Общи тоалетни със стени, целите в злато и рисувани отново със златна и сребърна боя катрини! Сякаш целият Китай е дошъл тук и се е съсредоточил с цялата си пошлост в този хотел! Тук на почит са изрисуваните стени, орнаментите, хилядите кичозни завъртулки, обсипаните с лъскави камъни мебели, безбройните огромни висящи полилеи, но не и хората, работещи и носещи приходи на собствениците! Персоналът е последен в схемата! Работниците, постъпили в тази фирма и даващи труда си срещу залък хляб, биват мамени и експлоатирани! На почит там са единствено хората, които не се нуждаят и не ползват полагащите им се почивни дни, хората, изморени и измъчени, работещи като зомбита по 12 и повече часа на ден, както и хората, мълчаливо понасящи упреците и настроенията на цялото петчленно семейство собственици! Всеки един от тях даващ заповеди и изискващ подчинение!!! Нормалната за работа среда е на светлинни години от тази фирма! В нея, както казах, добри са тези, които като сенки ходят след шефовете, гледат ги в очите, потупват ги раболепно по рамото и безпрекословно се съгласяват с всичко! Който има мнение, не е добре дошъл! Колегата, изказал се през 2008 година, е завършил с думите: „та да се научат....но надали!” Колега, който и да си ти, искам да ти кажа, че пет години по-късно те все още не са се научили! И няма такива изгледи! Жалко само за десетките момчета и момичета, нахъсани да работят, но тръгващи си огорчени, обидени и излъгани! Но това за съжаление са днешните работодатели! И докато я има армията от стотици хиляди потънали в бедност и безизходица хора, нашите т.н.бизнесмени ще стават все по-богати и властни!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моля за помощ..:
VДнес видях обявата на СК ДИАМАНТ ООД:  http://jobs.bg/f758295
- става въпрос за офис-сътрудник с руски език за Сл. бряг.....
някой да ми каже повече за фирмата и за условията???
Нима са измамници - не знам, дали да пътувам и да си давам последните 30 лв. за среща с тях...? :((((


бивш служител

13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
1

абсолютно си прав колега.Пълна трагедия, нормално за хора със селски манталитет. размаха на един 4овек се крепи не само на възможностите да постига нещо , но и да се развива с него. тука са гола вода и затова накрая ще си продават самите те и ще си слугуват самите те, барем се нау4ат... ама едва ли :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?