Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Недев ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Хасково, ул.СЛИВНИЦА, 32&markers=Хасково, ул.СЛИВНИЦА, 32

Недев ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
3
Работна среда
-2

Фирмата се занимава с търговия на едро и дребно на ел.материали и железария,намира се в една от индустриалните зони на гр.Хасково,без удобен превоз,който естествено е за твоя сметка.Това е фирма,начело със собственици които са си разпределили ролите на добрият,лошият и злият.Обаче и тримата искат да работиш,без да имаш право на мнение и личен живот.Трябва да спиш ако трябва във фирмата за да се свърши определена работа.
Извънработното време се заплаща,но никъде не се вписва че става това и по тяхна преценка на кой колко да се плати.Заповед се издава устно в същият ден в който ще се работи извънредно.И аз тъй като отказах,бях демонстративно изгонена от фирмата,защото цитирам-"Значи е по-важно да идеш на театър ,отколкото да ми влезнеш в положение"
Въпросната фирма вземат жени за работа и искат да ги направят мъже-хамали.След което не стане,просто си тръгваш.
Работи се от понеделник до петък от 8,00-17,30ч.А в събота от 8,30-14,00.Всичкото това загубено време струва 400 лв.Уж има обедна почивка,но тя рядко се състои тъй като те пришпорват да ядеш по-бързо ,има работа все пак за вършене.
От друга гледна точка колектива е мн.добър.
Повечето работят на открито,почти цялата товаро-разтоварителн дейност се върши от ВСЕКИ.На ръце минава по-голямата част от стоката която се приема или предава.


Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?