Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Химтрейд Комет ООД /img/frontend/nomap.png"

Химтрейд Комет ООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Мога само да отбележа, че всичко написано долу в коментарите отговатя на 100%. Обучение от 2- 3 седмици в което никой нищо не те обучава. След това започваш да обикаляш цяла България в командировки, цяла седмица. Нямаш служебен телефон, а те карат да пишеш СМС-и !! на г-жа Илчова, събота и неделя пишеш отчети в зле измислена ерп система, като за един град като Варна илизат около 100 страници :Д. Предоставят ти най-счупената кола на света, аз лично карах едно бившо такси. Да не говорим за безмислените задачки на г-жа Илчова, от който не можеш да разбереш,че имаш почивен ден,региона който покриваш е 2/3 от България за заплащането няма да коментирам. Ще се радвам г-жа Илчова да прочете коментарите,защото не може да изпратиш един кашон с мостри в Болницата преди 4 5 години и да очакваш хората след 5 години да работят с твоите продукти,а през този интервал от време да е минал 1-2 пъти представителя, ами те другите фирми не спят г-жо Илчова, само това мога да кажа. Не са виновни представителите, от който очаквате за 1 месец да направят зврезден оборот, а Вие! Единственият плюс в тази фирма е, че винаги се плаща навреме, но всичко се изчерпва до тук!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нещо повече като инфо за Мед.представите ли имате ли ?Струвамт ми се готини,дано нее някоя пирамида


кандидат за работа

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Написаното до тук е напълно вярно.Лично аз се опарих много: след като ме одобриха и на второто интервю, започна БЕЗПЛАТНО обучение.Всеки ден в продължение на 5 дни, Г-жа Илчова ни искаше в 8.00 часа и ни предоставяше печатни материали да ги учим там на място, защото тя не разрешава да се изнася информацията извън офисът /това са описанията на кремчетата им, все едно че е конфиденциална информация от ДАНС/!!?? Всеки ден ни изпитваше: писменно, после устно.Трябваше да сме обучени на 200% преди да подпишем трудов договор и веднага да хукнеме на командировка из България.Така и не подписаха с мен трудов договор, а в буквалният смисъл на думата се гавреха с мен 7 дни, загубиха ми времето през което бих могла да кандидатствам за други работни позиции.Жалко че тук в България правосъдието не е достигнало такова ниво, че да ги СЪДЯ за нанесени морални и материални щети /което го ЗАСЛУЖАВАТ НАПЪЛНО/. Обръщам се към всички умни хора: не започвайте РАБОТА в тази смешна фирмичка.....


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-4

Трябва да информирам всички, които имат намерение да се обвържат с тази фирма какво ги очаква там. 

- Г-жа Илчова (съдружник и съпруга на собственика) е емоционално нестабилна жена. По-лошото е, че тя няма никакво понятие от това как се управлява бизнес и как се ръководят хора.
- Ако сте търговски представител непрекъснато ще имате си разправии защо не докарвате минималния оборот, който са ви определили. Ако случайно успеете да надминете сумата, най-вероятно ще ви обяснят как фирмата в момента няма пари и не може да ви плати обещаната в този случай премия. За сметка на това, може да ви се наложи да платите от джоба си за липсващи стоки от склада (до който ВСЕКИ служител има достъп), стоки които друг е поръчал от фирмата производител, но ВИЕ не сте успели да продадете и срокът им на годност е изтекъл или просто да платите раздадените през месеца мостри, тъй като не сте преценили правилно на кого точно да ги дадете.
- Упреците, че не познавате продуктите, че не посещавате достатъчно клиенти, че не можете да пишете отчети точно и навреме са ежедневие.
- Не си позволявайте да си стоите вкъщи в събота и неделя, ако знаете, че в офиса се организира някакво мероприятие.
- Може да ви се наложи да платите ремонта на някой от служебните автомобили, понеже вие сте го счупили.
- Ако сте ръководител на отдел и се държите добре с хората си (в никакъв случай не им оказвайте помощ през свободното си време), ще бъдете обвинени, че не можете да ги държите в подчинение и се излагате като им вършите лични услуги.
- Ако сте технически сътрудник, фактурист (или нещо друго) бъдете готови да вършите също търговска, транспортна, или друга несвойствена за длъжността ви дейност без да имате право на отказ.
- Най-добре е да винаги да мълчите, защото всичко казано от вас може и ЩЕ БЪДЕ преиначено и използвано срещу вас.


-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-5

Явих се за работа във въпросната фирма. Нищо не знаех за нея преди това.
Първо извикваха всички един по един, а после решира да правят "демонстрации". Направиха някаква смешна презентация. Женицата, която водеше презентация запецваше на всяка дума, гледаше си записките, а я представиха като "много компетентна". Не си мислете, че кой знае каква беше презентацият!!! Ставаше въпрос за гелчета, сапунчета и кремчета - много сложна материя. За човек, който го работи това и го представя пред хора непрекъснато би трябвало да е достатъчно запознат, за да не си служи с листчета и да не чете слайдовете буква по буква. СЛАБ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! Но МНОГО ценен, явно!
Втората стъпка беще ИЗПИТ. Представяте ли си?! Искали да се научат текстчетата на листовчиците, защото нямало никакво време за обучение - така каза г-жа Илчова. Тези текстове човек ги научава докато му говорят за тях, нали ви споменах колко са "трудни".
За съжаление, докато "преминавах" през фазите на този цирк нямах никаква представа за тази фирма.
По-късно намерих написаните мнения и за мое щастие навреме, за да спра да ходя на интервюта и кой знае още какво.
Мога само да кажа, че мненията на хората, които са се опарили от тази фирма, много ми помогнаха.
Благодаря ви, колеги!
Чух "оплакванията" на г-жа Илчова и добре, че чух само това. Вие сте се наслушали и нагледали на много повече.
Хората са казали - "Вълкът козината си мени, но нрава - не" - ВЯРНО Е !
Когато в България започнат да излизат кирливите ризи на фирми като Химтрейд комет и хората започнат да бягат от тях, нещата ще се променят.


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Лицемерие като почнеш от шефовете прибкижените служители. Първо Илчова те момаива с лъжи и после почват разочарованията. Уважение никакво дори не те и изслушват. Заплащане-смешно. Свободно време никакво. Командировки- колкото искаш. прибираш се в кащи само събота и неделя, понякога и тогава не се прибираш. общо вззето живееш по- долнопробни хотели. защото от всичко се пести, от принтера, дори и от чувалите за боклук. Продуктите , които се предлагат са добри, но шефовете си мислят че са Уникални и сами се продават. Не позволяваите на слаткодумието на Илчова да ви омаее. е ако случаино попаднете в капана и много скоро ще разберете че сте излъган.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?