Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Еко Клима 11 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Еко Клима 11 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 21 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 21


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е изключително некоректна. Просто съм възмотена.
Кандидатствах за позиция офис сътрудник. На интервюто се оказа че позицията е продавач-консултант. Казха ми че трябва да съм 3 дена в Бургас на обучение. След тези 3 дни се оказа че трябва още 1 седмица да остана. Аз нямах възмжност и си заминах. Те казаха че ще ми се обадят след 1 седмица да  кажат кога започвам. Никой не се обади и аз ги потърсих. Казаха че си намерили нов човек и няма да ме наемат.
Не мисля че е коректно отношението им. Да бяха казали в началото колко точно продължава обучението и дали след  това със сигурност ще ме наемат. Една седмица отхвърлях други преложения с нагласа че ще започна при тях. Но поне накрая да се бяха обадили да ме информират че няма да ме назначат. Ако аз не ги бях потърсила, щях да ски стоя в неведение.  Много несериозно от тяхна страна.
 
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Заплащане- средно около 400- 600 лв
Уважение- няма. Собственикът е пълен селяндур без елементарна човешка и бизнес култура.
Привилегии- абсолютно никакви.
Фирменна сигурност- никаква.
Ангажираност- работи се по мин. 10 часа на ден. Не са рядко случаите, в които те карат да оставаш да работиш до 22-23 часа. А се водиш или на половин работен ден или в най-добрия случай на 8 часа. Осигуряват те не на реалните пари. Отпуски, почивки- няма.
Потенциал за развитие- никакво.
Местоположение- сравнително в централната част на града.
Колеги- те се сменят постоянно. Няма постоянен колектив. Всеки ден в сайтовете за работа можете да видите пуснати вободни работни позиции за тази фирма.
Работна среда- отврат.
Собственикът лъже клиентите си, продава им пълни буклуци, няма коректно отношение към служителите си. Иска всички да му работят все едно е тяхна фирмата, а на среща няма пари, няма елементарно уважение. На всичкото отгоре се пише политик. На ей, такива хора ни управляват, дето немогат даже собствения си бизнес да ръководят. Инспекцията по труда наистина трябва да се намеси, моля!
 
Що се отнася до обявата за ИТ специалист- тя върви целогодишно. Изобщо не им е ясно, че е непрофесионално да търсиш универсален ИТ специалист. Какво да говорим при какви условия го търсят. Корегирайте си обявата и я напишете грамотно защото се излагате и е несериозно.
ИТ специалист, какъвто търсете Вие на пазара на труда се котира срещу минималната заплата от 2 000 лева на месец при пълни осигуровки, 8 часов работен ден и мин. 20 дни платен годишен отпуск+служебен телефон и преносим компютър. Всичко друго е несериозно, толкова колкото и Вашата фирма.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Предупреждавам никой сериозен IT специалист да не се занимава с тази фирма!
Искам да споделя моите наблюдения от малкия ми контакт с тази фирма в Бургас. Значи отидох в техния офис, който се намира на Републиканска, да свършим малко работа, защото попаднах на следната обява:
Web дизайнер и сервизен специалист за поддръжка на Web страници и офис техника.   
Познания по Word Press, Joomla, .NET;
Опит в инсталиране и ремонт на компютърна техника;
Предимство - опит с Corel DRAW, Photoshop, InDesing;
Да анализираме обявата. Някой си търси програмист знаещ 3 фреймуърка, можещ да програмира свястно поне на PHP, който по някаква случайност е системен администратор и има понятие от Windows Server 2008 (това е един от сървърите им и се съмнявам да имат лиценз за него), да разбира от линукс и по някакво стечение на обстоятелствата да бъде и WEB дизайнер. Направете си изводите сами...
Отивам аз ей така да се разходя и да видя какво ще ми кажат т.к. работя като програмист на PHP, занимавам се с CMS като Joomla, вършил съм такава работа както за фирми, така и freelance, и понякакво стечение на обстоятелствата имам голям интерес към сървъри и операционни системи и съм работил като системен администратор в няколко фирми. За съжаление ми липсва електроника в портфолиото, а и не ставам за уеб дизайнер.
Та отивам аз да се разходя да видя дали ще ми дадат поне 1200лв. за тази позиция (програмист + системен администратор). Та идва един човек да говори с мен и ми обяснява как имат няколко офиса с техника, които трябва да се поддържат и как имат 4-5 сайта на .NET, които трябва да минат на Joomla. Та питат ме каква заплата искаш и аз им казвам поне 600лв., просто ей така, да им видя сеира. През цялото време докато говорихме с този човек, един друг, явно собственика, стоеше на някакъв комп., цъкаше и от време на време се обаждаше, без някой да го е канил в разговора, супер некултурно. Та този господинчо, имаше наглостта да ми каже, че в началото съм щял да бъда на ОСИГУРОВКИ на ПОЛОВИН РАБОТЕН ДЕН, но ще работя от 9 до 6, хахаха. (Струва ми се, че инспекцията по труда трябва да направи една бърза проверка в тази фирмичка).
Та естествено ги отрязох, когато на другия ден ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрен, хаха. Значи всеки сериозен специалист разбира какво безумие е, да търсиш 3х1 - сис. админ, програмист и дизайнер в едно. А тези, които не го разбират да заповядат в тази фирма и да си трошат главата.


бивш служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
5

фирмата е достатачно коректна  работел сам в много по неорентирани фирми плащат навреме и коректно без да ти режат заплатата общо взето негативните мнениа са от некадарници които не им се работи а искат да получажат заплата


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Относно всички тези грубияни които пишат пълни глупости!
Аз съм служител на фирмата от 3г вече и не съм видял нищо некоректно в отношението на фирмата към служителите!Това са пълни глупости фирмата си е мноиго коректна когато и ти си коректен което смятам че е напълно нормално.Никога до момента не са ни забавиви или не са ни дали обещаните заплати или бонуси.Никога не са ни лъгали с раб.време или отпуски и др.тем подобни работи.Когато работиш всички се отнасят към теб с уважение.А на тези които приказват че имало интриги и глупости явно са били от тези които са го създавали сами!А на тези които не са доволни отр заплащането мога само да им кажа да са благодарни че въбще са на работа.Фирмата прави всичко възможно да няма ощетени и недоволни в условията на криза!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравейте,пиша защото искам да разбера каква е тази работа с обявите на Еко клима 11 ЕООД,всяка седмица пускат по една две за едни и същи длъжности,интересно ми е защо не могат толкова време да си намерят персонал?какви са условията или заплащането,ако някой знае моля да сподели,най вече ме интересува за позицията Служител/ка за ДИСТРИБУЦИЯ.благодаря на отзовалите се!


-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
0
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

заплащането-става/ако въобще тази, която ти дава заплатата се появи на работа или успее да ти сметне парите навреме/. интригите са СТРАШНО МНОГО/това вече си е до конкретния човек, но пък там работят само такива :D/!! пълна и абсолютна липса на организация от страна на ръководещите палячовци-служителите са много по-организирани и дейни за разлика от управителите....колкото и да са те на брой...отношението на шефа към работниците му е като това на разярен, фиркан краварин, който не успява да си събере стадото от хълма-тоест-КАТО НА СЕЛЯНИН ама от най-бруталните!!! никакво уважение!! а пък да не говорим като дойде време за избори за каква активност става въпрос-както през останалата част от годината не можеш да го мернеш за секунда, така по време на предизборни кампании не можеш да се оттървеш от присъствието му! има там една...жена ли му е, сестра ли му е каква му е не знам ама такъв кух индивид-няма-и собственото си име го пише с правописни грешки!! а заради кризата ни намалиха раб време на 4 часа /по документи само-иначе сме фул тайм по раб места/.както и заплатите, разбира се...иначе няма пари ама като дойдат изборите ГЛЕДАЙ КАКВО СТАВА!!!.....намесата в личния живот на служителите е активна до безобразие!!! и на всичкото отгоре по време на разни промоции на клиентите се подаряват разни стоки, които на нас биват предлагани на половин цена!!! на хората се подаряват, а на нас се продават!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
иначе има някои мн свестни колеги...приемливо е и работното време-ако си в офис-иначе нямаш такова! а ако се разболееш-просто ти удържат сумата за болничния от заплатата-няма такова нещо като плащане от фирмата....на работа биват наемани предимно женоря ако е възможно по-близо до манекенските и поп-фолкски мерки и визии...
абе батак пълен
както всяка друга фирма в българия, създадена след `89-та!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е много коректна. Мен ме освободиха поради моя лична грешка, защото още не знаех правилата. Това не засягаше фирмата но грешката беше моя, за което още съжалявам. Най-коректната фирма в която съм работил до сега.


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
1
Работна среда
2

Вярно е което са писали. Пълен контрол над личния живот, страхлив работодател, верни негови слуги, лош качество на продукта.


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
-5

Доста зле ръководена фирма. Глупости от хиляда и една нощ и избиване на комплекси от страна на некомпетентния и страхлив собственик. Страх го е и от сянката му. А и пробутват в заплатата скъсани банкноти, които после трябва да ходиш по банките да обменяш.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?