Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Слънчо АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Свищов, ул. ДУНАВ, 16&markers=Свищов, ул. ДУНАВ, 16

Слънчо АД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-4
Работна среда
-5

Нямам какво повече да кажа за фирмата, освен критики. Заплата под всякаква критика - административния персонал едвам скърпва 400 лв на месец, обикновените работници не успяват да вземат и 300; лошата организация те принуждава постоянно да работиш и извън работно време, което не се заплаща; мениджмънт на нулево ниво; собственик, който се вясва 2-3 пъти годишно и не се интересува от нищо; местоположение на самия край на града; никакво уважение към служителя, третиран като роб и крепостен селянин; колеги, делящи се на доносници и простаци; никакъв потенциал за развитие, отровена работна атмосфера, всеки месец напускат по 1-2 души, и то от свестните, остават само некадърниците; за хранителни предприятие поддържат ужасна хигиена. Не ходете там, само ще си загубите времето и ще си изпокъсате нервите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?