Подробна оценка от Иван Христов
Артефакт е една малка и недъгава фирма, в която отношението към куриерите е като към животно. Остави че заплатите са супер мизерни, ами ги правят на две ведомости. Задължават те да се подпишеш и на двете и ти дават само сумата от едната. Така действат мошениците мръсни, това им е счетоводството.
Подробна оценка от Веселин
Аз работя за тази фирма, в момента разнасям брошурите на LIDL. Когато идват по тежки брошури заплащането остава същото и от там идват съмненията ми, че ЛИДЛ плаща за това а те си ги прибират и ние нищо не виждаме! Разнасям и други брошури, но към друга фирма, там нещтата са къде, къде, фирмата плаща винаги когато брошурата е по-тежка. Ако има някой запознат по тамата за ЛИДЛ нека сподели.
Подробна оценка от gele
Фирмата е доста некоректна с куриерите.Работата е целодневна заплащането закъснява редовно,в много от случайте цели дни не се заплащат по преценка на ръководството.Ако се държиш с тях чесно ще получиш неуважение и няма да ти платят нищо.Ако ги лъжеш си на почит,защото и те лъжат клиентите си особенно LIDL.Това е една от най-некоректна и най-некомпетентна куриерска фирма.Не се захващайте ще им носите листовките безплатно
Подробна оценка от Бивш служител
Всъщност написаното по-долу не е съвсем вярно. Работила съм в Артефакт близо 4 години, като куриер. Макар това да беше доста отдавна смея да твърдя, че работата макар и тежка не е в никакъв случай непосилна. Лично аз се справях, а мъж не би представлявало огромно затруднение. Заплатите бяха (и предполагам са) доста ниски, но са добър страничен доход и поне тогава ги изплащаха редовно. По отношение на това колко е продължителността, когато свикнеш с района, което става след няколко месеца, 2 часа даже са много, на мен ми се е случвало да сършвам и за час. И държа да подчертая, съвсем не се опитвам да правя реклама на Артефакт, разделих се с тях в със съвсем не приятелски чувства, но просто такива са фактите.
Много смотана фирма....такива далавери се правят там....ама ще си го получат те рано или късно ....
Подробна оценка от анонимен
Не завиждам на хората,които работят там, и на абонатите. Артефакт е дъло време на пазара ,но не смятам, че има достойно заплащане.Натоварването е безумно дори за мъж.Експлотация.Договорите бяха незаконни.Няма трудов стаж.Става, ако някой е крайно беден и няма 2 ст. в джоба, но и физически издържлив- няма спасение от студ, сняг, дъжд, градушки, жеги.Истински сървайвър!
Подробна оценка от Румен
Абе, че заплатите не са високи, неса, но за 2 часа на ден допълнителен доход става. Трябва да си трудолюбив обаче за да я работиш тази работа. Иначе хората са готини, младежки, амбициозен екип.
Подробна оценка от Доставчик
Ако сте кандидат за доставчик със собствен автомобил пригответе се да поработите за много ниско заплащане, а по добре не започвайте. Не са напълно коректни.
Подробна оценка от XY
Допълнителни доходи за хора със запълнено ежедневие.
Разнос на вестници, списания и писма в един от кварталите "Овча купел", "Павлово" или "Люлин".
Работа преди другите ви ангажименти от 6.30-10.00 ч. - 2-3 часа на ден.
Рутинна, постоянна и лесна за усвояване работа. Полезна и за вашето здраве - пешеходно движение 4-6 км дневно.
Възможности за поемане на извънредна работа и изкарване на допълнителни доходи.
Възпитателно въздействие върху хора, които още не са работили - възпитава в отговорност, трудолюбие, постоянство, отношение към парите, самодисциплина.
ИЗВОДИ: ВИЕ ЩЕ РАБОТИТЕ 3,5ЧАСА И ПОВЕЧЕ(10,00-6,30=3,5) ЗА КОЕТО ЩЕ ВИ ПЛАТЯТ САМО ЗА 2 ЧАСА. НАПИСАНОТО В ОБЯВАТА Е ВЯРНО!!!!