Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НИРА ЕООД /img/frontend/nomap.png"

НИРА ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Въпреки бившото служебно положение на г-н Киров , като военен ,не разчитайте да получите от него КОРЕКТНОСТ,ЧЕСТНОСТ И ПРОСЛУВУТАТА ВОЕННА ДИСЦИПЛИНА в отношенията работник -работодател.От него се излучва само ЗЛОБА,АЛЧНОСТ и НЕАНГАЖИРАНОСТ за изплащане на  ТРУДОВО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ за извършена от работника обем от работа.Започваш.Работиш по 17 часа като роб, месец след месец празни лъжи и надежди за по-светло бъдеще, докато не се осъзнаеш ,че си плащаш за да работиш с ГОРДОСТ при г-н Киров.


бивш служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-1

“Нира” умира. Една от големите вносителки на руски гуми преди години, сега фирмата води жалко съществуване благодарение на безхаберната политика на своя управител – бивш военен, човек с мислене от 50-те години на миналия век, подпомаган активно от “семейния съвет”: съпругата - пенсионирана детска учителка, сина, дъщерята и зетя, които също участвуват във фирмата. Сега те представляват преобладаващата част от личния състав. Няма ги служителите, допринесли със своя труд и компетентност за предишните успехи на “Нира” – прогонени от ниското заплащане, лошото отношение, шуробаджанащината и редица други простотии в семейната фирма. Вносът на гуми е спрял, клиентите са се разбягали, складовите площи се дават под наем, а голяма част от останалите в тях гуми са на пределна “възраст” – 5 години, т.е. непродаваеми. Така че, евентуални бъдещи кандидати за работа в “Нира”, не се хващайте на мазния глас и обещанията на нейния управител за светло бъдеще, бягайте надалеч от потъващия кораб. Но млъкни, сърце…. De mortius aut bene, aut nihil. Сбогом, “Нира”.


-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-5

Гордост за собственика е, че може да уволни всеки служител, във всяко едно време. Ако в сайтовете за набиране на персонал имат малко морал, трябва да забранят на НИРА да побликува обяви за търсене служители. Това са хора нископлатени, които непрекъснато са плашени със санкции и в много случаи тези санкции се прилагат. Изгонват те без да ти платят или даже без да ти обяснят защо, само с една заповед за дисциплинарно уволнение. Служителите не се задържат там повече от няколко месеца. Фирмата е семейна и там те мачка освен шефа, който е собственик и бивш военен, но и жена му - жена в критическата възраст, дъжеря му, сина му и зет му. Не знаеш на кой бог да се кланяш !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?