Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Евро Финанс 2007 ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Сердика, бул. ГЕНЕРАЛ СТОЛЕТОВ, 98, ет. 6, ап. 14&markers=София,Район р-н Сердика, бул. ГЕНЕРАЛ СТОЛЕТОВ, 98, ет. 6, ап. 14

Евро Финанс 2007 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

На скоро кандидатствах там за служител. Свалиха ми заплатата при положение, че на интервю казаха съвсем различно. Шефът се правеше на много миличък, но като започнах там само унижаваше служителите си. Иска да им правят кафе. Мястото за работа е до бул. Сливница няма много добра комуникация нито избор на магазини и ресторанти. Ходи се в едно мизерно и малко ресторанче, което е единствено май и има договор със счетоводната фирма. На обяд почти всички отиват, но плаща един цялата сметка и така се редуват(което за мен не е окей). Шефът има нов апартамент, за даване поднаем, в нова кооперация на 2-3мин от местоработата, а иначе дава ниски заплати. Осигуряват на минималната заплата за “счетоводител”, а не на парите, които взимаш. Хвърля ти прах в очите с 50лв за пътни. Колегите, които сам си мълчат като ги унижава. Не мога да ги разбера защо нямат достойнство. Потенциал няма. Робуваш на шефа и на онази русата жена от ТРЗ, където го раздава и тя голям шеф. Натоварването е голямо и няма нищо общо с мижавата заплатка, която взимаш. Никакви привилегии. Шефът се мисли за господ.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

При кандидатстване има изискване да се попълни въпросник, който съдържа и очоквано заплащане. Бях поканена на интервю и предложението за заплата беше значително под стартовата заплата, която бях посочила. Бях изумена от предложението и попитах- нали съм попълнила въпросника? Отговора беше, че не са прочели отговорите ми!!!!!!! Това е признак за не добро възпитание. Само разкарват хората!
Не ходете там!


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
0

Съвета ми за тези, които кандидастват във тази фирма е: не правете тази грешка като мене,защото заплащането е ниско и няма никакъв шанс да ви го вдигнат в рамките на 5 години, защото шефа му е най стиснатия човек на света, плюс това за развитие или обучение просто забравете, отношението е като със роби че дори и по лошо, но пък хубавото е изискванията му са като за министър на финансите, добре помислете преди да започнете.


настоящ служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-5

Така в тази фирма за да работиш по-дългосрочно трябва да си истински мазохист.Малтретирането както психически така и ФИЗИЧЕСКИ е системно. Постоянно си подложен на унижение,независимо от колко време си във фирмата.Главния изпълнителния директор е със значителни отклонения от нормалните общочовешки разбирания.Има се за голям капацитет, но само в своите очи, просто не е чувал или се прави, че не е чувал, мнението на колегите му от бранша, което е меко казано негативно.Условията на работа иначе горе долу стават, фирмата е на удобно и комуникативно място в центъра.За последната година доста хора напуснаха включително и такива със значителен опит, като не беше направено нищо за тяхното задържане.В скоро време ако нещата се развиват така, ще има още напуснали.Нивото на работа пада от година на година.Заплащането за повечето служители е значително по-ниско от средното за бранша.Последните месеци имаше някакви корекции и то с клизма, но за сравнение мога да кажа, че над пет години нямаше такива и голяма част от колегите бяха докарани едва ли не до състояние да живеят под социалния минимум-сами си правете сметката на ръководителя колко му дреме за хората, благодарение на които все още заема този пост, но надявам се скоро да го сложат на мястото му.Като цяло в тази фирма има какво да се научи, но след петия шестия месец най-много, човек трябва да си дига нещата и да бяга далече от там, иначе има опасност да заприлича на колегите, които от дълги години работят там и са като че ли с промити мозъци, че на друго място няма да могат да си намерят работа, което в моментната пазарна обстановка естествено въобще не е така.Обективното мнение е, ако искате да натрупате малко практически опит, но с цената на много нерви и унижения от всякакво естество елате при нас, а за останалите съвета е бягайте далече, както смятам скоро да направя и аз.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?