Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ъхед ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Севлиево, ул.Д-Р СТОЙЧО ХРИСТОВ, 8, ет. 1&markers=Севлиево, ул.Д-Р СТОЙЧО ХРИСТОВ, 8, ет. 1

Ъхед ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Поради текучеството там цари пълен хаос.Не знаеш кой какво е работил и как го е работил и докъде е стигнал. Непрекъснато си отиват хора и то чрез изгонване. Управителят има постоянна политика за изгонване на хора със и без причина. Изгонването е установено като единствен начин за прекратяване на трудовите отношения, защото по този начин няма да ви пратят на бюрото на труда. за да си получите законното обезщетение.
Мизерно заплащане (ако има начин и мине - дори няма да ви платят), няма договори, никакво уважение към хората, ако можеш, трябва да работиш денонощно. Фирмата се управлява от хора, които абсолютно нищо не разбират и нямат елементарно отношение към служителите си, но на обещания и думи са много силни в началото! Аз лично съм отвратена!!Шефа само иска всички хора да му работят за без пари. Няма договори, даже и за стаж, не плаща. Само лъже, мами и просто няма никакъв смисъл да се занимавате даже да ходите до там. Пълна загуба на време и даваш всичко от себе си за нищо насреща. След като никой не му върза на заплата 450лв, за цял работен ден, която не изплащаше, така или иначе, сега вече обявата се пуска за стаж, понеже стажа е неплатен и няма какво да се обяснява на хората за никакви пари. Няма да ви назначат после, а човека иска хората да му работят за без пари винаги, не само 1 или 2 месеца или колкото издържите.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?