Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Марибор Инвестмънт ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Марибор Инвестмънт ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
-2
Колеги
2
Работна среда
-3

Ако искате да бъдете бели роби това е фирмата не се двоумете,бях около 20 дни в тази фирма и не пожелавам на никой да ходи там много от хората нямаха такъв късмет като мене да отидат със собствената си кола и с пари за път да се върнат и им се налага да стоят там,отношението към работниците от страна на шефа който се казва Борис е отвратително да малко съм седял но за тези дни където бях там видях достатъчно как изхвърлиха човек на улицата в Марибор към 18 часа как гледаха да се отърват от момчета които бяха там като общи работници че дори им поискаха по 50 евро за оформяне на документите 1 седмица да работят в Словения и ако ги харесат тогава да ги вземат а момчетата бяха пред свършен факт може би с по 30на евро в джоба си както и повечето които тръгват със сума само за път понеже им се обещават аванси още първата седмица и т.н.Шефа си е купил къща в Германия и аз лично бях да работя на нея 4 дни през тези дни се нагледах на отношение и обиди с хората се държа като с животни по 12-13 часа ги кара да работят тежък физически труд да копаят с кирки и лопати и да износват пръста в контейнери дори не им се полагаше и обедна почивка както навсякъде ако успееш за 10на минути да хапнеш това е и най интересното беше че нямаше други освен българи да я вършат тази работа въпреки че в фирмата работят и Словенци,Сърби и др.така че моя съвет е да не ходите в тази фирма а ако го направите все пак поне имайте пари и за връщане че да не седите по улиците както се е случвало вече.има още много но мисля че това е достатъчно да си направите сметка дали да тръгвате или не.Все пак тези които решат да пробват им пожелавам успех.


-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-3
Местоположение
-3
Колеги
2
Работна среда
-2

Ако някой би искъл да стане бял роб нека пробва в тази фирма аз вече опитах и до сега по разочарован не съм бил никъде от 18 дни работих само 5 плаща се на час а като питахме колко така и не получихме конкретен отговор с хората се държаха по зле и от с животни по 12 -13 часа караха колегите да копаят и да носят кофи с пръст в къщата която си е купил собственика на фирмата ако успееш през това време да хапнеш нещо може би в рамките на 10на минути това ти е почивката,шефа ти седи на главата обижда те и не ти дава дъх да си поемеш няма такова робовладелско отношение преди да замина за Германия бях 5 дни в Марибор а там на какво се нагледах първо подписваш един куп документи включително и бели листи никой нищо не ти обяснява за какво и как до последния момент нищо не се знае,там бях дошли 4 момчета от България които видимо гледаха как да ги разкарат бяха останали с по 30 евро като от България са им казали че всеки петък се дава аванс от по 50 евро уви седяха и те около 5 дни там и накрая им поискаха по 50 евро за документи поради това че нямали никакви квалификации и щели 1 седмица да ги пробват в марибор и ако им харесат да ги вземат а те си бяха дошли като общи работници,ставката в марибор е 3-4 евро а в Германия е 5-6 някаде,също в марибор имаше едно момче което беше работило 3 дни в Германия и 3 дни в марибор явно не са го харесали и искаха да го разкарат беше останало без пари да се прибере и си поиска поне за път от това което си е изработил да се върне имаше големи скандали и накрая го изгонмиха около 18 часа вечерта на улицата,имаше и още много простотии но да не се задълбавам моят съвет е да не тръгвате да работите за тази фирма или поне ако се навиете да тръгнете гледайте да си имате поне пари за връщане до България да не ви се налага да стоите и на вас на улицата и да се чудите какво да правите.От България всичко изглежда супер но идеята им е да отидете там на интервю дори и човека от тук не е запознат за какво става въпрос неговата работа е да ви прати в началото бяхме решили вече още от марибор да се прибираме бяхме 3ма но шефа вика така или иначе сте дошли поне пробвайте и така и направихме и като го попитахме защо след като не е организирано нищо ни се казва да тръгваме и да седим без работа а отговора му беше ако знаехте всичко това кой би дошъл идеята е да изхарчите малко пари да отидете до там и да сте пред свършен факт повечето от хората са така защото тръгват без пари не заради друго но просто нямат,и така долу горе ви нахвърлих това онова надявам се да ви бъда полезен и евентуално преди да тръгнете добре да си направите сметката а и на строежа на къщата му най интересното беше че всички бяха Българи тези които копаха как така нямаше един сърбин,словенец или някакъв друг,и така пожелавам успех на този който е решил да пробва аз вече се опарих и не само аз и няма със сигурност да повторя в тази фирма.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво ви става бе хора? Прочетох 4 мнения, от които всички негативни. Познавам фирмата от 10 години и честно да ви кажа -има по-лоши места. По въпроса със заплащането: ако си изпълниш плана - заплатата не е никак лоша, а и плана също, т.е. изпълним е. Ако си дошъл да си убиваш времето, то е ясно - ще си ходиш без пари. Нали не си въобразявате, че в Евросъюза някой ще ви плаща за помотване. Хората плащат за свършена работа. И не лъжете за заплатите. По фирмена процедура ги изплащат на точно число на месеца и то добри. Радвайте се, че изобщо ги получавате, че в тая криза с това ви отношение към работата не ви виждам. По отношение на придобивките: осигуряват ги на пълната  работна заплата. Нали се сещате, че ако се разболеете или забременеете това има голямо значение.  По въпроса с отношението, нали някой не си въобразява, че е дошъл във фирмата да го обичат шефовете и да си купонясва безкрай. Аз видях положителен възход не само като пазарен дял, а и като работна атмосфера. Това, което се обещава на служителите, се изпълнява, въпреки, че понякога малко по-късно, но ръководството се стреми непрекъснато да подобрява работната атмосфера. Има корпоративна култура, която е на високо-ниво, ще те научат наистина как да изградиш себе си като успешен специалист или мениджър не само като знания, но и като поведение.
Аз се радвам, че Г-н Дончев е изградил в България такава  компания и само хората, които не са се сблъсквали с такъв висок стандарт плюят, защото още древногръцкия мислител го е казал "Аз знам, че нищо не знам". Мога още да напиша, но мисля, че това е достатъчно, за да стане ясно, че не е точно така, както го представя мнозинството"четири човека". Не бъдете толкова неблагодарни. Май скоро не сте били без работа? Ако това се случи /не ви го пожелавам, но твърде вероятно е негативното ви отношение да се върне като буфер срещу вас/ струва ми се, че ще поревете за фирмата, защото и другите фирми не са по-различни.
Всичко хубаво ви желая и малко повече настроение! Не можах да се оправя с оценките, но приемете, че на всичко поставям 5+ !!!


бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По големи изроди не съм виждала.Отношението е под всякаква критика,заплащането да не говорим-обещават едно,а накрая съвсем друго.То затова там се сменят като носни кърпички.Г-н Дончев да се взима в ръце защото няма да прокопса скоро.Още 5 фирми да отвори същата работа.По цял ден празни магазини.МОШЕНИЦИ!!!!!


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-1
Работна среда
2

На пръв поглед всичко изглежда добре.На интервюто ти предлагат мин.раб. заплата + 0,2% от оборота.Първия месец ти плащат 300лв чисто / 100лв аванс и 200лв заплата/, втория месец 100лв аванс и само 77лв заплата, понеже били на загуба и режат процента.Почиваш веднъж на 7-8 дена, общо 6 дни в месеца, работиш по цял ден прав от 9.30 - 19.30ч.Чувстваш се като роб.Текучеството е тяхна запазена марка.На 2-3 месеца служителите се сменят.Пожелавам им скорошен фалит!


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
-5

няма по голям ад. Ужасна е тази фирма дано по-скоро да фалира.


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
1

Ужасно място за работа, освен, ако някой иска да работи 7 дни в седмицата. Никакво свободно време, робовладелския строй още съществува

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?