Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Фабио - Милен Петков ЕТ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Лозенец, кв. ЛОЗЕНЕЦ, ул. РАВНЕЦ, 11, ет. 5&markers=София, Лозенец, кв. ЛОЗЕНЕЦ, ул. РАВНЕЦ, 11, ет. 5

Фабио - Милен Петков ЕТ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-2

Много мислих дали да напиша мнението си за фирмата и реших,че вече трябва в нашата държава да няма такъв вид работодатели от които да изпитваш страх.Не може когато те наемат и сте си казали на интервюто това което го вълнува всеки от негова гледна точка да те наемат и уж ти си доволен от всичко което ти е показано и представено в следващите няколко дни всичко да се завърти на 180 градуса!Който постъпи там на работа трябва да бъде с много голямо търпение да го мачкат и обиждат,а този който би изтърпял това значи ,че няма лична ценностна система!Хората които все още съществуват под формата на работодатели в тази държава е благодарение на глупавите безхарактерни служители!Дори и заплащането не е на такова ниво,че това да е причината да се търпи този вид отношение!Няма контакт със собственик и директори всеки те гледа така сякаш е безсмъртен,а ти видиш ли си нищожество!Целта ми е да се предупредят колкото се може повече хора да не се лъжат да постъпват там да си спестят много тревоги които не заслужава нито едно нормално човешко същество!
Между другото много мога да пиша,но смятам,че и това е достатъчно!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?