Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Идеал Стандарт-Видима АД /img/frontend/nomap.png"

Идеал Стандарт-Видима АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Можеби и сега щях да работя там работата наистина ми харесваше и с много голям хъс ходех на работа,но прекия ръководител на пл-6 отливно ме отказа да работя.караше ме да чистя цялата производствена линия по цели смени,ами аз ако исках да работя като чистач щях да кандидатствам за почистването


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако нещо не се промени към по добро,завода приключва.Ще остане само администрация и да видим тогава кой ще ги изхрани.Хората са на предела на силите си.Работата е свръх сили а заплащането е пълен смях.Как не слезе един синдикалист в производството бе.Да види къде работят тези хора не само да води по екскурзии целияси род.Поетесата със сигурност не знае разположението на процесите.Всичко е смешно и жалко.Стари работници започнаха да се замислят дали да останат.Работата ги смазва напрежението разболява и пари няма.........какъв е смисъла?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Новото управление във Видима да вземе да обърне внимание на психическото състояние на директори и началници.Хора като Христо Савев и разни подначалници и тимлидерчета имат нужда от лекар.То има една приказка като им погледнеш началника и се сети за подчинените.Това е човек който уронва авторитета на фирмата.Някой да ме сети за нещо добро което е направил или измислил за завода.И аз мога да се крия по ъглите и да стряскам работниците като тръгнат да пикаят.А на жените да викам лигли като се оплачат че им е студено.А това парно нема кой да го оправи.Няма.Тази бонусна система е пълен ташак.Който я измисли може да си завре дипломата у ......а.Дадохте власт на началниците и сега режат от парите на хората за щяло и не щяло.А уж няма парични наказания.Дръжки.Нали само с това плашат.Те хората и без това взимат едно нищо а като те орежат съвсем нищо.Ама на кой му пука.Та много работа, малко пари, свръх напрежение, огромен стрес причинен от некомпетентни и неквалифицирани началници.Ама те и хората не са глупави, Видима не е толкова конкурентна на пазара от към заплащане.Бягат, хората бягат.Едно време викаха на портала чакат, сега нещо не се виждат чакащи.То скоро ще се изясни всичко.Ако сме там да видим.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В този завод съм от 2008ма. Всичко беше наред преди да се смени ръководството. От тогава всичко в тази фирма се прави така че ако може работниците да работят на 120% Създадоха се работни групи да замерват време за обработка на клозетите. Така уплътниха работата на един работник че че бъде невъзможно да отидеш до тоалетната и без да съкратиш дадена операция да си направиш нормата или отливката. Някога в отливно даваха по 10лв ако направиш половинка линия допълнително. Сега ти казват да ходиш да направиш цяла линия без да ти се плати и ако имаш 4 5 брака после ти вземат 20 или 50 лв. Нагледах се на шуробаджанащина. Хора със средно стават началници за чиито пост се изисква висше. Ама нали са удобни и послушни на големите ... 6ма човека въртят завода. Не е тайна колко пари направиха на гърба на работниците. Въведоха бонусна система обвързана с резултата която е 50% от общия доход. Така започнаха да манипулират хората и да печелят от това. Септември месец 2015та умишлено пуснаха в производството стари залежали и тестови некачествени материали което веднага доведе до срив в качеството. Съответно набедиха работници и вайзъри че не си вършат работата и им урязаха бонусите с над 200 лв. В същото време си изпразниха складовете. Така се получи ефекта 3 в едно. Икономия от материали (като си учистиха боклуците) икономия от работни заплати (като орязаха бонусите заради срива в А качество и високия брак) и икономия от складова наличност (упразниха си складовете за които плащат наем на ден) И така. Клиента има навреме стоката. Складовете се упразниха. Взеха на хората парите като ги обвиниха за спада в качеството. И си разчистиха старите материали. Идват нови работници на които им е обещано до 3тия месец да вземат 1200лв ТОВА Е ЛЪЖА. Ако държите на здравето и семейството си бягайте далеч от тази фирма.


настоящ служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-5
Потенциал
2
Местоположение
1
Колеги
4
Работна среда
-2

Заплащането е ниско, а натоварването-непосилно! В последно време не могат да си намерят работници точно заради тези 2 проблема. Няма никакво уважение към работниците, а натискът да се работи все повече и повече е голям.Работниците нямат никакво доверие към работодателя, защото усещат, че са постоянно лъгани. Накратко-възприемат ни като роби, което за всеки е обидно.Управлението е абсолютно недалновидно и непрозорливо. В завода е пълен хаос-непрекъснато изпращат някого на позиция, където не знае какво да прави.Ако не вярвате, заповядайте! Непрекъснато наемат хора, защото тези, които са се излъгали да почнат, бързо разбират за какво иде реч и си отиват.Заводът си отива!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?